19 Юни 2024сряда12:33 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Вигенин: Гласувах за мирна България и за мирна Европа

автор:Дума

visibility 1350

„Гласувах преди всичко за мирна България и мирна Европа. България да има достойно представителство в Европейския парламент, и в българския парламент.“ Това заяви водачът на европейската листа на „БСП за България“ и на листата с народни представители в 31 МИР Ямбол Кристиан Вигенин.

„Гласувах и за това нашият Ямболски регион да бъде развит, да се реализират големите проекти, да има сила, която да направи така, че те да се случат и то възможно най-бързо“, допълни Вигенин, който избра да упражни правото си на глас в секция номер 24 в Езиковата гимназия в Ямбол.

„С нашата кампания ние дадохме пример, че кампания може да се прави без лъжи”, каза още Кристиан Вигенин. Той цитира резултатите от проучване на неправителствена организация, която е проследила изявите на водачите на листи. „Заключението е, че в цялата кампания не съм направил нито едно изявление, което да не е вярно”, обяви водачът на двете листи. „Това е още един пример как можем да бъдем позитивни, да бъдем коректни към хората. Такива ще бъдем и в следващия парламент, респективно и в Европейския парламент”, допълни той.

Кристиан Вигенин призова хората да се възползват от възможността за преференциален вот и да излъчат онези кандидати, които смятат, че най-добре ще ги представляват и в Народното събрание, и в Европейския парламент.

„Може понякога хората да имат определени съмнения или резерви към партиите, но във всяка партия има хора, които си струва да бъдат подкрепени. Нека да го направят днес”, апелира кандидатът на „БСП за България“.

Още няма консенсус за Фон дер Лайен

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 114

Масови призиви за оставка на Нетаняху

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 114

Западът вижда в Китай заплаха, а не партньор

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 114

Канзас заведе дело срещу "Пфайзер"

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 114

Без надежда

автор:Александър Симов

visibility 0

/ брой: 114

Между образованието и бедността

автор:Аида Паникян

visibility 2

/ брой: 114

Нормално ли ви е?

visibility 0

/ брой: 114

Политкоректност

автор:Марин Милашки

visibility 1

/ брой: 114

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ