19 Юни 2024сряда13:26 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Нинова: Гласувах за мир, социална справедливост и българския интерес на първо място

автор:Дума

visibility 1800

„Гласувах за мир, за социална справедливост, за край на сглобките и договорките на тъмно и на паралелната държава, която управлява легитимната в момента. Да има ред, да има стабилност за България и сигурност във всеки български дом.“ Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред медии, след като упражни правото си на глас.

Тя добави, че на европейските избори е гласувала за хора, за които българският интерес е на първо място в общия ни европейски дом.

Според Нинова и избирателната активност ще е малко над тази на последните избори. „Този извод правя от многото срещи в страната и разговорите с хората – видях желание да се гласува. Дано да е така. По-високата активност означава по-висока легитимност“, посочи тя.

„Трябва да се направи всичко възможно да се състави кабинет. България има нужда от стабилност. Политическата нестабилност води след себе си много тежки последици за всички ни. За нас правителството, за да бъде успешно и трайно, трябва да бъде надпартийно, експертно, срочно и програмно, зад което да застанат възможно най-много политически сили“, каза още Корнелия Нинова.

Тя сподели, че по време на кампанията е имало много сигнали за купуване на гласове. „Самото МВР обяви над 350 сигнала. Особено в Северозапада натискът е огромен, има организация за купуване на гласове. Отново пороците на изборния процес в България избиха“, подчерта Нинова.

Още няма консенсус за Фон дер Лайен

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 114

Масови призиви за оставка на Нетаняху

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 114

Западът вижда в Китай заплаха, а не партньор

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 114

Канзас заведе дело срещу "Пфайзер"

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 114

Без надежда

автор:Александър Симов

visibility 0

/ брой: 114

Между образованието и бедността

автор:Аида Паникян

visibility 2

/ брой: 114

Нормално ли ви е?

visibility 0

/ брой: 114

Политкоректност

автор:Марин Милашки

visibility 1

/ брой: 114

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ