19 Юни 2024сряда23:36 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Доналд Тръмп: Руските кораби в Куба показаха слабостта на Байдън

/ брой: 113

автор:Дума

visibility 468

„Руски военни кораби и ядрена подводница сега са около Куба, на 60 мили от бреговете на Флорида. Как се чувствате? Това се случва, защото слабостта на Байдън ни излага на смъртна опасност. Не само Русия, никой вече не ни уважава“, заяви пред свои симпатизанти във Флорида бившият американски президент Доналд Тръмп.
Докато Тръмп произнасяше тези думи, Военноморските сили на САЩ съобщиха, че американска ядрена подводница вече е акостирала в залива Гуантанамо в Куба.  Според Южното военноморско командване пристигането на американска подводница в Куба не е пряк отговор на руските военни кораби.
„Дейностите на Русия не са основание за безпокойство и не виждаме причина да променяме предварително планирани дейности в отговор на руската активност в региона. Винаги наблюдаваме всички чуждестранни кораби, опериращи в близост до териториалните води на САЩ. Ние, разбира се, приемаме сериозно руските учения, но те не представляват заплаха за Съединените щати“, твърди Южното командване.

Още няма консенсус за Фон дер Лайен

автор:Дума

visibility 394

/ брой: 114

Масови призиви за оставка на Нетаняху

автор:Дума

visibility 402

/ брой: 114

Западът вижда в Китай заплаха, а не партньор

автор:Дума

visibility 374

/ брой: 114

Канзас заведе дело срещу "Пфайзер"

автор:Дума

visibility 332

/ брой: 114

Без надежда

автор:Александър Симов

visibility 375

/ брой: 114

Между образованието и бедността

автор:Аида Паникян

visibility 353

/ брой: 114

Нормално ли ви е?

visibility 392

/ брой: 114

Политкоректност

автор:Марин Милашки

visibility 338

/ брой: 114

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ