16 Август 2024петък18:53 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Сезоните издават черти от характера

Любителите на есента понякога са романтици, но друг път стеснителни и непостоянни

/ брой: 280

автор:Гергана Алексова

visibility 3597

Всеки човек си има любим сезон. И сезонът, който обичаме най-много, според психолозите отразява нашия характер и показва нашата същност. Отпуснете се и помислете през кой сезон се чувствате най-комфортно и щастливо, без да обръщате внимание на недостатъците, които дори и той притежава.

Зимата

Хората, които обичат зимата, като правило са индивидуалисти и живеят на принципа на котките - сами за себе си. Често те са затворени, немного общителни, сурови и винаги знаят какво искат. Те преодоляват жизнените трудности със свити устни, много търпеливо и настойчиво.
Този тип хора постигат успех във всичко. По природа са сдържани, не говорят много и не са склонни да показват емоциите си пред хората. Въпреки че техните чувства са много силни, те се стараят да ги преживяват насаме и да ги пазят в тайна от другите. Също както и своето мнение. Те го изказват само ако са помолени или ако сметнат, че то трябва да бъде чуто от другите.
Избират приятелите си внимателно и затова най-често броят им не е голям. Те ценят приятелството, както и семейството, ако решат да го създадат.
В повечето случаи са материалисти, ценят уюта и комфорта както своя, така и този на хората около себе, за което са готови да направят много.
Не са склонни да прощават предателството и изневярата.

Пролетта

Любителите на пролетта имат най-често мек характер и весел нрав. Те са игриви, лекомислени, весели и безгрижни. Рядко се поддават на отчаяние, често са душата на компанията и си падат по авантюрите.
Те рядко са инициатори, но с увлечение и възторг приемат идеите на другите и са готови да участват активно в осъществяването им. Всички ги обичат и им се радват, защото с тях се общува лесно.
Но те не са способни на дълго и предано приятелство, защото то е и отговорност, а тези хора рядко знаят какво е това. Тяхното лекомислие поражда разсеяност, тяхното веселие им позволява да се отнасят с лекота към много важни за другите хора неща. Техният девиз е "Далече от очите, далече от сърцето".
Те по правило са капризни и егоистични, непосредствени и романтични. Идват и си отиват, когато си искат. Възможно е всеки следващ момент да си отидат и да забравят за вашето съществуване.
Те леко понасят трудностите, защото паметта и преживявянията им са кратки.

Лятото

Хората, които обичат лятото, като правило са родени лидери. Ярки индивидуалисти, те са способни да покорят сърцата на хората със своята неудържима енергия. В главата си винаги имат множество идеи, планове и грандиозни мисли.
Другите често им завиждат. От тях излизат добри началници, но на мястото на подчинен не им е уютно.
Художници по натура, те винаги се стараят да изпълнят живота си с разнообразие, в което понякога стигат до крайности.
Те са упорити, често до инат, винаги се стремят да постигнат своето, но въпреки това са готови и на компромис - в разумни според собствените им разбирания граници.
Любителите на лятото са способни на безумна любов. Те са верни и предани. Тежко преживяват раздялата, както и всяка неприятност, но когато си тръгнат, това е завинаги.
Те са меланхолични, романтични, обидчиви и сантиментални. Трудно прощават, мразят лъжата. Праволинейни и открити, те са добри приятели и спътници в живота.

Есента

Любителите й са безнадеждни романтици. В действителност това невинаги е така: есента обичат също и стеснителните, затворените и неуверени в себе си хора със слаба нервна система, склонни към депресия и потиснато настроение. Характерът им е променлив като времето през този сезон. Настроението им често се променя много бързо - от прекрасно до мрачно-раздразнително без видима причина.
Тези хора обичат спокойствието и уединението. Рядко изпитват нужда от общество и общуване. Имат малко приятели, трудно се разбират с нови хора, много рядко се запознават сами. Не се стараят да играят главна роля в отношенията.
Поради природната си сдържаност, скованост и неувереност в себе си те са с по-слаба воля и затова са склонни да злоупотребяват с алкохол, цигари, дори наркотици.
Но има и други случаи, когато тези хора поради своите качества се отличават с нестандартното си поведение или начин на живот - в обществото могат да се държат предизвикателно или да имат много, но кратки любовни забежки. Сред любителите на есента има много творци.
 

Птицевъдите искат да се забрани вносът на украински яйца

автор:Дума

visibility 373

/ брой: 156

Доган по документи се разделя с ТЕЦ "Варна"

автор:Дума

visibility 421

/ брой: 156

Производствените цени в селското стопанство спадат

автор:Дума

visibility 370

/ брой: 156

Украйна може да се откаже от ядрени ни реактори

автор:Дума

visibility 392

/ брой: 156

Съединените щати не са световен полицай

автор:Дума

visibility 396

/ брой: 156

Жалба в Гърция за пожара до границата

автор:Дума

visibility 410

/ брой: 156

Нови версии за атаките срещу "Северен поток"

автор:Дума

visibility 377

/ брой: 156

Накратко

автор:Дума

visibility 547

/ брой: 156

Ни чул, ни видял

автор:Аида Паникян

visibility 509

/ брой: 156

Политически цайтнот

visibility 480

/ брой: 156

Пропадането на Източна Европа

автор:Боян Дуранкев

visibility 395

/ брой: 156

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ