13 Юли 2024събота15:41 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Партията да се вслушва в народа

/ брой: 122

автор:Дума

visibility 1689

Аз, 90-годишната старица, полузряща и полуподвижна, премисляйки нещата в дългия си живот, имам това предимство, че съм "свободна България". Много ми е смешен нашият "баща-президент", когато в качеството си на върховен "главнокомандващ" удря крак, марширувайки, и с тихичък, напевен глас поздравява армията си, равняваща се по численост на батальон! Над него и над армията му обаче бръмчат за тържественост три самолета, излезли от ремонт в Полша, и хеликоптер, също толкова "млад" като самолетите, който е даже и опасен за тържествения парад!
Според мен от президента трябва да се изисква много и да притежава безброй качества за заемания от него пост. Дано съдбата не ни изправи пред такъв проблем, че той да ни брани. Президентът е силна, управляваща фигура, а не чучело, наложено от западно посолство.
И тъй като стана дума за президента и личността му... Представяте ли си, ако в началото на Втората световна война и нападението над Съветския съюз главнокомандващ беше Елцин? Представяте ли си, ако Горби - рекламното лице на рибни консерви, беше главнокомандващ? Капитулацията щеше на мига да бъде подписана от него. И то още при падането на Брестската крепост! Нека се върнем и по-назад. Ако беше примерно "главнокомандващ" Никита Хрушчов, той щеше да подари цяла Русия на Вермахта, без да си играе на дребно да подарява само Крим и някои други дребни области!
Страдам, че народът се дръпна от партията. Струва ми се, че има право донякъде. Партията трябва да се вслушва във членовете си и народа.

Злата Сариева, с. Кръстевич, община Хисаря

 

Обявяват кандидат-купувачите на "Виваком"

автор:Дума

visibility 1030

/ брой: 131

Плащаме до 10 лв. за чадър на морето

автор:Дума

visibility 961

/ брой: 131

НАТО пуска военен коридор през България

автор:Дума

visibility 1111

/ брой: 131

Левицата във Франция търси премиер

автор:Дума

visibility 997

/ брой: 131

Фантазии и шамани

автор:Александър Симов

visibility 1123

/ брой: 131

Райски намерения по пътя към ада

автор:Деси Велева

visibility 1120

/ брой: 131

В очакване на Конституционния съд

visibility 1019

/ брой: 131

Датата - 12.07.2024 г.

автор:Дума

visibility 1038

/ брой: 131

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ