13 Юли 2024събота19:58 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Новите лъжи на Борисов

/ брой: 56

автор:Дума

visibility 249

В Сандански на семинара на Младежкия ГЕРБ  Бойко Борисов както винаги развърза торбата с лъжите. "С близо 3 милиарда сме ощетили контрабандистите на цигари, меса, горива, на захарни изделия", каза той. Тези милиарди сигурно са като реализираните досега от митницата. Нито едните, нито другите са реални. Те са имагинерни. Съществуват само в неговата глава. Досега много милиарди има, а нито един контрабандист няма посочен. Откъде са тези милиарди бе, Бойко? Покажи ги, да ги видим? В коя сметка са? В държавна или лична? Кои контрабандисти са в ареста? Има ли някой от тях осъден? 
Народът не ти вярва и иска да ги види. След като изричаш тези геройски лъжи, сменяш гамата и започваш да си противоречиш. Така е, когато човек не се усеща и забравя какви лъжи е наговорил. "Не водя война срещу никого - нито срещу едрия бизнес, нито срещу определени хора. Държим си на принципите, върховенството на закона да е над всичко". Ами като не се бориш срещу когото и да било, откъде изникнаха тези милиарди? Хем не се бориш срещу никого, хем очакваш след двадесет дни страхотни компромати срещу себе си и се готвиш за война. С кого се готвиш да воюваш, г-н Борисов? С кого си вече във война?
В последно време получаваш закани. Парламентарната група приема решения, които дискредитират страната ни пред Русия и Турция. Твоят министър пише ноти на Русия и не се съобразява с мнението ти. Цветанов оглавява комисията по вътрешните работи и ти става началник по отношение на МВР. Започна да се усеща народно недоволство. Спокойствието и мирното съществуване, което така много желаеш, започва да се нарушава. Виждам, че не си много спокоен. По лицето ти личи. Изглежда идва времето, когато трябва да се плаща сметката.

Христо Джуров

Обявяват кандидат-купувачите на "Виваком"

автор:Дума

visibility 1164

/ брой: 131

Плащаме до 10 лв. за чадър на морето

автор:Дума

visibility 1081

/ брой: 131

НАТО пуска военен коридор през България

автор:Дума

visibility 1258

/ брой: 131

Левицата във Франция търси премиер

автор:Дума

visibility 1122

/ брой: 131

Фантазии и шамани

автор:Александър Симов

visibility 1261

/ брой: 131

Райски намерения по пътя към ада

автор:Деси Велева

visibility 1260

/ брой: 131

В очакване на Конституционния съд

visibility 1154

/ брой: 131

Датата - 12.07.2024 г.

автор:Дума

visibility 1165

/ брой: 131

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ