21 Юни 2024петък11:30 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Абсурд!

На 25 населени места - 1 линейка и 1 пожарна

За БСП малките селища винаги са били важни, настояваме част от данъците да остават в общините, заяви Корнелия Нинова в Павликени и Полски Тръмбеш

/ брой: 98

автор:Дума

visibility 1220

"Абсурдно е на 25 населени места да има 1 линейка, 1 пожарна и 1 патрулка. Селищата са отдалечени на 60 км едно от друго. Всеки човек, независимо къде живее - в малко село или в голям град, трябва да има достъп до здравна грижа, до питейна вода и сигурност за дома си и за себе си. За нас малките населени места винаги са били важни." Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, която заедно с водача на листата на "БСП за България" във Велико Търново Атанас Зафиров и кандидати за народни представители от региона обсъдиха проблемите на общините на среща с кмета на Павликени и граждани.  
"Успяхме със защитените училища, със спасяването на някои общински болници. Ще продължим да отстояваме грижата за всеки човек", подчерта Нинова.
"Винаги сме били за децентрализация на общинските бюджети, като част от събраните данъци да остават в тях и да се връщат към жителите под формата на инфраструктура и услуги", обясни по-късно Корнелия Нинова на среща в Полски Тръмбеш. По думите й в условията на тази политическа нестабилност кметовете са изключително важни и гарант за сигурност и грижа за хората.
"Там, където управлява кмет на БСП, това е видно", подчерта Нинова.
"Изборът е с мафията или против мафията, с паралелната държава или против нея. Това е разделителната линия. От БСП сме избрали второто от много години", поясни Нинова в тв интервю.

Таксиджиите нащрек: индийците им взимат хляба

автор:Дума

visibility 26

/ брой: 116

Алкохолът и тютюнът у нас - най-евтини в ЕС

автор:Дума

visibility 27

/ брой: 116

24 нови ракетни площадки срещу градушки

автор:Дума

visibility 21

/ брой: 116

Русия и Виетнам - все по-близки

автор:Дума

visibility 28

/ брой: 116

Шолц търси решение за миграцията

автор:Дума

visibility 24

/ брой: 116

"Хизбула" заплаши и Кипър

автор:Дума

visibility 24

/ брой: 116

Накратко

автор:Дума

visibility 24

/ брой: 116

Още един провал

автор:Деси Велева

visibility 27

/ брой: 116

По-добри времена

автор:Мая Йовановска

visibility 24

/ брой: 116

За късия хоризонт

visibility 32

/ брой: 116

Войната, която пак ни напомня: "Хора, бдете!"

автор:Евгений Белий

visibility 24

/ брой: 116

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ