20 Юни 2024четвъртък02:56 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Иван Ченчев:

БСП да продължи да реализира политиките си

/ брой: 105

автор:Дума

visibility 243

Искаме БСП да продължи да реализира политиките си  и започнатата социална програма, пък и не само нея, заяви на предизбарна среща водачът на листите на "БСП за България" в София област и Габрово Иван Ченчев на среща с избиратели в Етрополе.
"Ние сме единствената партия, която има визионерство, и гледа напред. Благодаря за силната подкрепа и емоция. Етрополчани имат силен кандидат - Васил Василев. София област има мотивирана, млада и енергична листа", подчерта той.
"БСП няма да предадем избирателите си и този път, защото имаме морал. Хора, гласувайте, защото апатията води до купените и корпоративните гласове, до това да ни управляват кукловоди в паралелна държава", призова Ченчев.
"Доказа се, че когато в управлението не участва БСП, няма силна, социална, държавна подкрепа за хората. Битката с демографската криза трябва да стане национален приоритет. Защото се топим като нация. Много области на страната обезлюдяват, а в някои това се случва с бързи темпове", обясни той.
По думите на Ченчев в 25 села на една област няма нито едно училище, това е тъжно, но и много тревожно за бъдещето ни.
"БСП доказа, че не обслужва чужди интереси. Показа, че за нея е важен националния интерес и хората да живеят по-добре. Искаме доверието на избирателите, за да продължим това. Иначе ще продължават да дрънкат оръжия в парламента, нагло да се назначават некадърници на важни постове в държавата пред очите на цяла България, да се правят независимите органи зависими, като регулаторите например", категоричен е Ченчев.

Още няма консенсус за Фон дер Лайен

автор:Дума

visibility 394

/ брой: 114

Масови призиви за оставка на Нетаняху

автор:Дума

visibility 402

/ брой: 114

Западът вижда в Китай заплаха, а не партньор

автор:Дума

visibility 374

/ брой: 114

Канзас заведе дело срещу "Пфайзер"

автор:Дума

visibility 332

/ брой: 114

Без надежда

автор:Александър Симов

visibility 375

/ брой: 114

Между образованието и бедността

автор:Аида Паникян

visibility 353

/ брой: 114

Нормално ли ви е?

visibility 392

/ брой: 114

Политкоректност

автор:Марин Милашки

visibility 338

/ брой: 114

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ