30 Септември 2024понеделник14:26 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Илко Пиргов нападна Любо Пенев

/ брой: 185

автор:Дума

visibility 129

Спортният директор на Локо Пд в оставка Илко Пиргов обвини старши треньора на тима Любослав Пенев в непрофесионално отношение. Той обяви, че ще напусне клуба, ако Пенев остане треньор.
"Селекцията беше доста труден процес с г-н Пенев. Беше му представен списък с български футболисти, които се очакваше да напуснат отборите си. Изгледал съм 280 играчи. Не винаги футболист, който харесаме, може да дойде в клуба. Той не предложи никакви футболисти с изключение на играчи от Хебър", заяви Пиргов.
"Господин Пенев има клауза за процент от всички изходящи трансфери. Отношението му ни принуди да продадем Мичи Нтело. Той искаше да продадем и Камдем, но отказах. Имаме двама испански треньори, които са на заплата. Те идваха за по 2-3 дни на лагера в Боровец и преди 2 седмици на стадиона. Не получихме резултатите от тези тестове на испанците", заяви Пиргов.
"Имаше моменти, в които Пенев пристигаше 30 мин. преди тренировката. Срещу Берое в Стара Загора отборът пристигна час и половина преди мача, а Пенев дойде на стадиона 30 мин. преди началото.
Господин Пенев не е изградил нищо в Локомотив до момента. За първи път във футболната ми кариера виждам тренировъчен процес с по една тренировка на ден. Той не знае нито едно име от школата, защото е незаинтересован не само от школата, но и от целия клуб.
След като цялото ръководство подаде оставка, нямаше как да не го направя. Ако господин Пенев остане треньор, няма шанс да остана в клуба", закани се Пиргов.

Ниски добиви на слънчоглед, олиото може да поскъпне

автор:Дума

visibility 111

/ брой: 185

Вносът на украински мед у нас е скочил с 61%

автор:Дума

visibility 117

/ брой: 185

Зъболекарите искат въвеждане на данък за вредните храни

автор:Дума

visibility 110

/ брой: 185

Работодатели уволняват чрез съдебни изпълнители

автор:Дума

visibility 99

/ брой: 185

Евакуират поетапно българите от Ливан

автор:Дума

visibility 107

/ брой: 185

В САЩ не сложиха знамето на РСМ

автор:Дума

visibility 111

/ брой: 185

75-годишно приятелство между България и КНР

visibility 100

/ брой: 185

Социалдемократите застанаха зад Шолц

автор:Дума

visibility 93

/ брой: 185

Писна ни от глупости

автор:Мая Йовановска

visibility 131

/ брой: 185

Държава на изпитите

автор:Барбара Пейчинова

visibility 126

/ брой: 185

Площадна геополитика

автор:Юри Михалков

visibility 119

/ брой: 185

БСП иска предоговаряне на условията по Зелената сделка

автор:Дума

visibility 106

/ брой: 185

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ