11 Август 2024неделя20:59 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Д-р Цоко Цоков:

Вярвам, че по-доброто бъдеще за Пазарджик предстои

Кандидатът на БСП за кмет на Пловдив иска спешно преразглеждане на плановете за затваряне на Бетонния мост

/ брой: 193

автор:Дума

visibility 287

В сърцето на пешеходната зона на Пазарджик беше открит предизборен офис на кандидата на "БСП за България"за кмет на Пазарджик д-р Цоко Цоков. "Убеден съм, че това ще е място, на което ще се събират хора с желание да променят, ще се обменят добрите идеи, ще е пълно с енергия и живот, такъв, какъвто трябва да бъде и градът ни", посочи уважаваният хирург.
"За общината трябва да се говори като за добро и благоустроено място за живот, а не като пример за непрозрачно харчене на пари. Искам Пазарджик да бъде уютен и сигурен дом за всички, с повече зелени площи, чисти улици и нови тротоари", допълни д-р Цоков.
"Ще държа процент от общинския бюджет да се изразходва  по предложение на гражданите на Пазарджик и на селата от общината, до които не достига почти нищо. Искам жителите да участват активно и реално в управлението, а не да се взимат еднолични решения, които облагодетелстват само тесен кръг от хора", подчерта  той.
"Разчитам на екипа около себе си. Това са хора, които са познати, които работят и живеят тук, които лекуват или преподават на децата, обработват земята, хора с юридически и икономически опит, експерти с опит на национално и европейско ниво, но преди всичко честни и трудолюбиви хора", подчерта д-р Цоков. Най-вече обаче той разчита на всеки свой съгражданин, който иска да живее на чисто и подредено, да има перспектива и да се задържат младите. Вярвам, че по-доброто бъдеще за Пазарджик предстои, беше категоричен д-р Цоков, който е под номер 1 в бюлетината.
На откриването присъстваха депутатът от Коалиция "БСП за България" Драгомир Стойнев, симпатизанти, гости на Пазарджик. Предизборният клуб ще бъде отворен всеки ден за разговори с жители на града и селата.
Арх. Костадин Палазов - кандидат кмет на община Пловдив от "Коалиция за България", настоява за спешно преразглеждане на плановете за затваряне на Бетонния мост, във връзка с реконструкцията на железопътната и контактна мрежа.
При сегашната ситуация на забавено строителството на пробива под Централна гара и пробива "Модър-Царевец" е безумно да се отреже още една комуникация свързваща район "Южен" с центъра на града, коментира той. "Ние от БСП в Пловдив настояваме НКЖИ, съвместно с администрацията на града, да преразгледа и утвърди нов график. Да не се започва ремонтни дейности по Бетонния мост преди да се осигури едно от другите две алтернативни трасета за комуникация - "Модър Царевец" или под Централна гара", поясни арх. Палазов. Според него може да се помисли и за временно отваряне с безопасна организация движението на стария прелез при Сточна гара - ул."Кукуш". "Решения в полза на гражданите има - воля трябва", категоричен е арх. Костадин Палазов.

"Боташ" отказва да променя договора с "Булгаргаз"

автор:Дума

visibility 1337

/ брой: 151

ЕК е одобрила строежа на втори мост при Русе

автор:Дума

visibility 1359

/ брой: 151

За година 271 милионери повече

автор:Дума

visibility 1732

/ брой: 151

Браншът недоволен от промените в закона за туризма

автор:Дума

visibility 1150

/ брой: 151

Киев напредва в Курска област

автор:Дума

visibility 1990

/ брой: 151

10 нови огнища на чума в Гърция само за ден

автор:Дума

visibility 1315

/ брой: 151

Иран се колебае за удар срещу Израел

автор:Дума

visibility 1483

/ брой: 151

Накратко

автор:Дума

visibility 8458

/ брой: 151

АЕЦ-ът и глупците

автор:Нора Стоичкова

visibility 3541

/ брой: 151

Вън търговци на полове и розова загриженост!

visibility 1378

/ брой: 151

Психиатрия за политически лунатици

автор:Александър Симов

visibility 1654

/ брой: 151

Да откриеш островите Уллънг-до и Докдо

visibility 1490

/ брой: 151

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ