14 Юли 2024неделя02:33 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Безродници

/ брой: 3

visibility 10351

Добри Божилов

Днес се случва едно от най-позорните събития в историята на България - непознато нито през комунизма, нито през фашизма преди това, нито през царския режим на Фердинанд. Нещо нечувано и невиждано!
За първи път в историята Столична община не  чества рождения ден на Христо Ботев. Ние наричаме психодесните безродници и какво по-голямо самопризнание за това от днешното позорно деяние. Чествахме го дори и при демократите в последните 30 и няколко години.
Те мразят България. Повечето са протестанти, но не защото протестантската вяра е нещо по-особена, а защото по този начин се откъсват от православието. За тях е много важно да не са православни, да не са българи и по всякакъв начин да отрекат съществуването на България, като се крият обикновено, но понякога им личи. Е, днес не можаха да се скрият!
Това са същите хора, които обявиха, че трябва да се смени 3 март. Защо? Защото 3 март е национален празник. България е рестартирала своята независимост. Тях това ги дразни, разбирате ли? И е срамно, че ние позволяваме тези хора да бъдат в политиката.
Ясно беше, че след Паметника на Съветската армия, след като не чествахме Освобождението на София, сякаш е нещо лошо, че София се е освободила от турско робство, сега няма да честваме и самия гений да 19-то столетие - Христо Ботев.
Определението "гений на своя век" изобщо не е българско - то е признато и в Европа. Европейски поети и писатели го казват. Ботев е умрял съвсем млад, на 28 години, загивайки за свободата на България, но извън това оставя не толкова голямо като количество, но гениално творчество.
И в качеството си на поет той е гений. Счита се, че ако е останал жив, е щял да бъде сред най-големите европейски и световни поети. Не че сега не е такъв, но просто по-малко хора го знаят. И всеки, който е прочел поне едно стихотворение на Христо Ботев, знае всичко това.
Колкото до психодесните, считам, че те нямат място в България, защото тази държава се казва България, а те не искат нищо българско. Просто те да се махат оттук, а не да ни стават министри, депутати и кметове! Не мога да си представя по-голям позор от този.
Тези хора нямат никакъв усет за приличие, вече са загубили мярката си. Промиването на мозъци при тях е до такава степен, че вече не се усещат какво правят. Това са същите хора около Васил Терзиев, около неолиберала Борис Бонев, Демократична България, които до такава степен са пропити от соросоизъм и пропаганда, че  действително не се усещат къде се намират.
За целта трябва да се скъсат всички корени с миналото. Да се забрави дори за гениалните културни постижения на Христо Ботев и на всички други като него. Това трябва да се забрави, да се унищожи, за да може да се оформи този национален елит от безродници, който да е преторианската гвардия на олигархията. И те до голяма степен успяват.
Такива хора като Васил Терзиев вярват в това. И съм го забелязал още като ги видях, че станаха протестанти без никаква причина. Ние християнство си имаме от 1100 години, то като съдържание е същото, но просто трябва да не е българско.
Виждам го от всичките им действия - от атаките срещу историята, от опитите за пренаписването й и най-вече от гигантската, неудържима злоба, която се вижда, че изпъква от тях. А злобата идва от това, че те са малцинство,  че мнозинството от хората се усеща какво става и се съпротивлява. А те, които се мислят за богоизбрани, не могат да бъдат приети, и биват отхвърляни.
Считам, че няма да успеят. Дори ще постигнат обратен ефект. Но самото наличие на подобни стремления е опасно за народа. И затова се обръщам пряко към народа - почетете Ботев сами. Не го забравяйте!
Защото Ботев е това, което ви пази от тези паразити и вредители, които са се нароили. И най-малкото, което можете да направите днес, е да прочетете едно стихотворение на Ботев. Нека това да е нашата почит към този Апостол!

От Youtube влога на автора

Обявяват кандидат-купувачите на "Виваком"

автор:Дума

visibility 1179

/ брой: 131

Плащаме до 10 лв. за чадър на морето

автор:Дума

visibility 1098

/ брой: 131

НАТО пуска военен коридор през България

автор:Дума

visibility 1276

/ брой: 131

Левицата във Франция търси премиер

автор:Дума

visibility 1142

/ брой: 131

Фантазии и шамани

автор:Александър Симов

visibility 1273

/ брой: 131

Райски намерения по пътя към ада

автор:Деси Велева

visibility 1282

/ брой: 131

В очакване на Конституционния съд

visibility 1173

/ брой: 131

Датата - 12.07.2024 г.

автор:Дума

visibility 1189

/ брой: 131

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ