26 Юни 2024сряда22:15 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Снимка Лудогорец

Лудогорец взима шведски национал

Шампионите плащат 2,2 млн. евро за Едвин Куртулу

/ брой: 116

автор:Дума

visibility 368

Лудогорец е постигнал договорка с Хамарби за привличането на централния защитник Едвин Куртулус, съобщава шведското издание "Експресен". Българският шампион плаща 2,2 млн. евро за 24-годишния бранител. Това е втора оферта на "орлите", които наскоро бяха предложили 22 млн. крони (1,96 млн. евро), но шведите я отхвърлиха.
Сделката се очаква да стане факт до дни, след като страните изгладят детайли по трансфера. После бранителят ще пътува за България, за да премине медицински изследвания. Ако не се случи нещо извънредно, той ще бъде представен за ново попълнение на Лудогорец.
Куртулус, които има четири мача за националния отбор на Швеция, е обвързан с Хамарби за още един сезон. През миналото лято той отказа да премине в Щурм Грац, въпреки че ръководството на клуба от Стокхолм беше приело офертата на австрийците от 2,7 млн. евро. През зимата защитникът беше свързван с преминаване във Верона или Болоня, но от двата италиански клуба така и не пратиха оферти, след като футболистът се контузи.
В Австрия Лудогорец започна мощно летните си контроли, побеждавайки с 5:0 новака в словенския елит Приморие. Силен мач записа Тодор Неделев, който взе любимия си №8, освободен от Клод Гонсалвеш. Халфът от Пловдив даде 2 асистенции за първите 2 гола - на Делев и Рик. Дебют за мъжкия тим записаха талантите Филип Гигов и Елисей Съров, който е руснак, както и новият вратар - германецът Хендрик Бонман.


Резултати
Контроли
Лудогорец - Приморие Айдовшчина (Слвн) 5:0 1:0 Делев (7) 2:0 Джонатан (12) 3:0 Вердон (38) 4:0 Витри (42) 5:0 Видал (90).

Джулиан Асанж излиза на свобода

автор:Дума

visibility 550

/ брой: 119

Еманюел Макрон плаши с гражданска война

автор:Дума

visibility 498

/ брой: 119

Мицкоски иска промяна на преговорната рамка

автор:Дума

visibility 522

/ брой: 119

Накратко

автор:Дума

visibility 409

/ брой: 119

Колко да е ново?

автор:Ина Михайлова

visibility 1238

/ брой: 119

Учи здраво, за да печелиш добре

автор:Аида Паникян

visibility 498

/ брой: 119

Мъченикът на свободата

автор:Александър Симов

visibility 496

/ брой: 119

Колкото повече, толкова повече...

автор:Юлия Кулинска

visibility 578

/ брой: 119

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ