05 Август 2024понеделник00:49 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Никакъв достлук с ДОСТ

/ брой: 86

автор:Дума

visibility 294

"Демократи за отговорност, свобода и толерантност", спойката между тези думи е демократизмът. България има реална необходимост от ясен, либерален, евроатлантически и политически субект." Това е познатата лицемерност на Местан, с която винаги се явяваше на трибуната на НС. Той винаги е наблягал, че е верен на България. Че е твърд привърженик на НАТО. Че е за нейния просперитет и в същото време я е предавал при срещите си с Ердоган. Той не дава отговор защо, но от самия факт, че след речта на Ахмед Доган се скри в турското посолство, е ясно от кого търси защита. Натискът на Давутоглу и министъра на външните работи на Турция да идват и да го спасяват, категорично показват какво е Местан за тях. И това, че ние научихме от турските медии за решението на Турция да бъде основана партията ДОСТ, показва за кого ще работи тази партия.
В никакъв случай не трябва да бъде разрешено регистрирането й. Това е работа на съда. Той поне да защити България.
За какво е необходима на Турция тази партия? Ние трябва да се осланяме на отец Саръев, който години живее и работи в Родопите и познава нещата в детайли. Тя ще работи за турцизиране на българите, изповядващи исляма, и циганите. Ще прави всичко възможно за намаляване на българското население в Югоизточна България, като купува техните имоти. Тогава ще спретнат един референдум, с решението на който Турция ще бъде извикана да ги "освободи" и за нула време тази част от България ще стане турска. Това е пъкленият план на Давутоглу, а изпълнителят ще бъде натовецът Местан и неговата партия ДОСТ" Затова достлук с ДОСТ не трябва да правим, тъй като той не ни е дост, а враг. За да се предпазим от този пъклен план, трябва да се направи още нещо. ДАНС, която е длъжна да се грижи за националната сигурност, да си застане на мястото и да поеме отговорността за изгонването на всички турски агенти, които шетат из България, начело с техния посланик, който действа като организатор и ръководител. Ако и ДАНС не се реши да действа, тогава остава да се вдигнем на въстание и да въведем ред в държавата си. В противен случай нищо добро не чака нашата клета Родина.

Христо Сотиров, Калофер

Българският еврокомисар може да поеме енергетиката

автор:Дума

visibility 1873

/ брой: 146

За 6 месеца банките са прибрали близо 1 млрд. лв. такси

автор:Дума

visibility 1827

/ брой: 146

"Булгаргаз" отчита 100 млн. лв. загуба

автор:Дума

visibility 1707

/ брой: 146

Над 400 000 българи търгуват с криптовалути

автор:Дума

visibility 1809

/ брой: 146

Иран се закани да отмъсти на Израел

автор:Дума

visibility 2045

/ брой: 146

В Англия се надигнаха срещу имигрантите

автор:Дума

visibility 1991

/ брой: 146

Мадуро поиска одит на президентските избори

автор:Дума

visibility 2016

/ брой: 146

Честито, другарю Йорданов!

автор:Нора Стоичкова

visibility 2274

/ брой: 146

Бузлуджа запали светлина в най-тъмните дни на България

visibility 2097

/ брой: 146

Главчев допусна гаф

visibility 2051

/ брой: 146

Датата - 02.08.2024 г.

автор:Дума

visibility 2045

/ брой: 146

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ