16 Ноември 2024събота15:45 ч.

Снимка БТА

Алберт Попов е 15-и на слалом в Аделбоден

/ брой: 3

автор:Дума

visibility 443

Алберт Попов финишира 15-и в слалома от Световната купа по ски в Аделбоден. Най-добрият ни алпиец, който беше 13-и след първия манш с 57,85 сек., направи две нетипични грешки във второто спускане и завърши с общо време от 1:53,99 мин. Софиянецът на два пъти едва се задържа да не падне. Попов беше по-бавен с 1,37 сек. от победителя Мануел Фелер. Австрийският ветеран спечели само с 2 стотни след пето място в първия манш и шесто във втория.
Втори се нареди Атле Ли Макграт (Нор), а последен на почетната стълбица се качи Доминик Рашнер (Ав) на 0,23 сек.
За малката Световна купа в дисциплината Ферер води с 245 т., пред сънародника си Марко Шварц - 180, и Дейв Райдинг (Вбр) - 110. Попов е 12-и с 50 т. В генералното класиране начело е Марко Одермат (Швейц) със 736 т.

В София се произвеждат 41% от БВП на страната

автор:Дума

visibility 1133

/ брой: 219

Потреблението на домакинствата ускори растежа

автор:Дума

visibility 1119

/ брой: 219

Експерт предлага по-нисък ДДС за рибата

автор:Дума

visibility 1128

/ брой: 219

Тръмп разговаря два часа с Байдън

автор:Дума

visibility 1196

/ брой: 219

Втора инстанция осъди експрезидент на Аржентина

автор:Дума

visibility 1106

/ брой: 219

Протест в Брюксел срещу крайнодесните

автор:Дума

visibility 1183

/ брой: 219

Пет години затвор грозят Марин Льо Пен

автор:Дума

visibility 1043

/ брой: 219

Медийният тероризъм

автор:Александър Симов

visibility 1176

/ брой: 219

Хронично бездействие

visibility 1135

/ брой: 219

"Символичната война" на съюзническите бомби

visibility 1127

/ брой: 219

Кой кой е в проектокабинета на Доналд Тръмп

автор:Дума

visibility 1069

/ брой: 219

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ