11 Септември 2024сряда15:17 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Снимка bTV Media Group

Италианският сериал "Шанс за изкупление" тръгва по bTV

/ брой: 173

автор:Дума

visibility 195

Вълнуващият италиански сериал "Шанс за изкупление" ("Resta con me", 2023 г.) тръгва премиерно за България в ефира на bTV на 11 септември от 23 ч. Всяка делнична вечер зрителите ще стават свидетели на напрегнатите обрати, които съпровождат главния герой в борбата му за справедливост и изкупление. В главната роля е звездата от "Комисар Рекс" Франческо Арка (в ролята на Марко Терцани). Драматичната поредица проследява съдбата на Алесандро Скудери - блестящ заместник-комисар в полицията в Неапол. Животът му е перфектен, до себе си има любяща жена - Паола, с която очакват първото си дете, а кариерата му е във възход, особено след като успява да се натъкне на следите на една от най-издирваните престъпни банди в града. Посветен на това да събира доказателства, които биха могли да разобличат членовете на групировката, той се впуска в "следене", докато е заедно със съпругата си. Така двамата неочаквано попадат в епицентъра на престрелка, която разтърсва живота на младото семейство из основи.

България изпревари Полша в търговията с Китай

автор:Таня Глухчева

visibility 303

/ брой: 173

Искаме пари от резерва на ЕС заради сушата и пожарите

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 173

Шенген по въздух и вода удари визите за туристи

автор:Дума

visibility 290

/ брой: 173

Спад в заводското производство за 19-и пореден месец

автор:Дума

visibility 265

/ брой: 173

Война на дронове между Русия и Украйна

автор:Дума

visibility 292

/ брой: 173

Германия върна граничния контрол

автор:Дума

visibility 311

/ брой: 173

Висши военни в САЩ подкрепиха Харис

автор:Дума

visibility 276

/ брой: 173

Накратко

автор:Дума

visibility 610

/ брой: 173

Левица към бъдещето

автор:Александър Симов

visibility 389

/ брой: 173

По пътя на просветата

автор:Барбара Пейчинова

visibility 364

/ брой: 173

Лоша диагноза

автор:Мая Йовановска

visibility 498

/ брой: 173

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ