02 Октомври 2024сряда17:23 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Снимка "C'est la Magie"/от плаката

Идва световният фурор на магията "C'est la Magie"

Петима от най-успешните съвременни илюзионисти ще изнесат седем спектакъла в Зала 1 на НДК

/ брой: 187

автор:Дума

visibility 309

Магическото шоу "C'est la Magie" добави две допълнителни представления на 5 и 6 октомври на обяд от 12 ч. в Зала 1 на НДК, след като билетите за първоначално обявените спектакли - на 4 октомври от 20 ч., на 5 октомври от 16 и от 20 ч. и на 6 октомври от 16 и от 20 ч., се изчерпиха за рекордно кратко време, научи ДУМА от Ани Плачкова.
Петимата най-успешни световни илюзионисти - Луис де Матос, Дарси Оук, Джеймс Мор, Енцо Уейн и Ю Хо-Джин, завладяват София със своя неповторим талант, невиждани досега илюзии и магия отвъд границите на реалността.
"Вълнуваме се от срещата си с българската публика и сме нетърпеливи да представим невиждани трикове, за които сме сигурни, че ще се говори дълго. Надяваме се да вдъхновим публиката, за да погледне към света по един нов, различен и магически начин", споделя канадският илюзионист Дарси Оук, известен с ловките си трикове.
Синоптикът на Нова телевизия Николай Василковски ще бъде част от дългоочакваното магическо шоу в ролята на водещ и глас по време на всички магични представления в София.
"C'est la Magie" е преживяване, в което реалността флиртува с необикновеното и невъзможното - спектакъл, който съчетава грандиозна илюзия, хумор, музика, специални ефекти и модерни технологии. Екип от над 100 човека пристига в София след началото на европейското турне на шоуто в Атина и Белград, за да покани деца и възрастни да се пренесат в свят на мечти и чудеса.
"Подготовката за всяко представление е процес на постоянна концентрация и внимание към детайлите. Прекарвам часове в усъвършенстване на движенията и в изучаване на реакциите на публиката, защото всяка секунда на сцената е от значение. Най-голямото ми вдъхновение идва от моментите, когато виждам удивлението в очите на зрителите срещу мен - това ме мотивира да създавам още по-запомнящи се и въздействащи магически преживявания", споделя португалският майстор на илюзиите Луис де Матос, който се гордее със собствен рекорд в Книгата на Гинес.
Огромно количество специализирано оборудване ще бъде инсталирано в Зала 1 на НДК, включително механизми за внушителни сценични ефекти като появата на хеликоптер. Илюзионистите напомнят зрителите да не забравят да заредят телефоните си преди шоуто, за да могат да се включат в премиерата на първия по рода си дигитален трик.

Израел навлезе в Южен Ливан

автор:Дума

visibility 513

/ брой: 187

Безредици в Албания и Северна Македония

автор:Дума

visibility 475

/ брой: 187

Асанж платил висока цена за свободата си

автор:Дума

visibility 433

/ брой: 187

Психодесните бесове

автор:Александър Симов

visibility 691

/ брой: 187

Държава в държавата

visibility 585

/ брой: 187

Настъплението на младите в киното

автор:Олга Маркова

visibility 442

/ брой: 187

ООН се дискредитира до невъзможност за спасение

visibility 477

/ брой: 187

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ