23 Ноември 2024събота22:43 ч.

Алберт Попов отпадна в Алта Бадия, Кристоферсен е най-бърз

/ брой: 246

автор:Дума

visibility 536

Алберт Попов не завърши първия манш на гигантския слалом за Световната купа по ски в Алта Бадия. Българинът стартира последен с 63-и номер, допусна грешка в средата на трасето и отпадна. Той беше един от 13-е алпийци, които не успяха да стигнат до финала. Сред тях е и олимпийският шампион от Сочи 2014 и трикратен световен първенец в дисциплината Тед Лигети (САЩ).

Най-бърз в италианския курорт е Хенрик Кристоферсен (Нор) с общо време 1:57:33 мин. (58,95 сек. в първия манш и 58,38 във втория). Втори се класира Сиприен Саразен (Фр) с 1:57:64 мин., пред Жан Кранец (Слвн) с 1:57:72 мин. и др.

Световният шампион Кристоферсен беше шести след първия манш, но със солидно второ спускане достигна до 20-а победа в кариерата си. Жан Кранец пък продължи силната си серия в гигантския слалом с четвърто поредно класиране в топ 4 в дисциплината, като в три от тях е в тройката.

Кристоферсен оглави генералното класиране с 343 т., пред Винсент Крихмайер (Ав) 312, Алекси Пентюро (Фр) с 296 и др., а Попов е 69-и с 22 т. За малката Световна купа в гигантския слалом Кристоферсен води със 193 т., пред Кранец 170, Томи Форд (САЩ) 161 и др.

Русия е готова за преговори

автор:Дума

visibility 890

/ брой: 224

Липса на гориво спря транспорта в Скопие

автор:Дума

visibility 838

/ брой: 224

Австралия забранява социалните мрежи за деца

автор:Дума

visibility 827

/ брой: 224

Накратко

автор:Дума

visibility 738

/ брой: 224

Пералнята не работи

автор:Александър Симов

visibility 928

/ брой: 224

Необходима забрана

автор:Таня Глухчева

visibility 816

/ брой: 224

Трябва ли левицата да прави политически компромис?

visibility 810

/ брой: 224

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ