26 Март 2019вторник13:17 ч.

Бивша репортерка стана "Мис София"

Цветина Димитрова се изявява като модел, а отскоро е дизайнер и певица

/ брой: 297

автор:Дума

visibility 647

Млада журналистка с интереси в модата стана първа на "Мис София 2014". Събитието се състоя в Playhouse, като в надпреварата се включиха 20 момичета. 10-членното жури даде максимум точки в трите тура на конкурса за 24-годишната Цветина Димитрова, с което я определи за победителка в състезанието.
Стройната дама, наскоро завършила журналистика и гръцка филология в НБУ, още на 19 е имала възможността да упражнява репортерска дейност в два популярни сайта.
"Правих интервюта с музиканти, както и пишех светски новини. Но, да си призная честно, ровенето под завивките на известните личности не ми допадна особено. Затова и спрях да репортерствам", казва миската. Хобито на Цветина е свързано с модата, затова активно снима фотосесии за списания и каталози, както и участва по ревюта у нас и в чужбина. А в момента подготвя дебюта си като дизайнер със собствена колекция аксесоари.
Интересите на хубавицата не се разпростират дотук. Софиянката вече е записала и своя песен, която смята да представи пред публика много скоро. Цветина обаче твърди, че не претендира да става професионална изпълнителка, а певческият й устрем по-скоро е за удоволствие. "Просто обичам да си създавам предизвикателства", откровена е девойката.
На "Мис София" тя се явила с обещанието, че това ще е последният конкурс, в който участва. Преди това я избират на кастингите на "Мис Вселена България 2014" и "Мис Студентка 2014". Но накрая печели короната като най-красивата столичанка.
"Определено не смятам повече да се явявам на конкурси за красота. Всичко беше в името на тръпката. И, да си призная честно, не се чувствам комфортно в тази среда", заключава Цвети.
 

Ново мащабно прекъсване на тока във Венецуела

автор:Дума

visibility 285

Искат да направят "Св. София" джамия

автор:Дума

visibility 210

/ брой: 58

Докладът на Мълър: Няма сговор на Тръмп с Москва

автор:Дума

visibility 171

/ брой: 58

Докато не настъпи вечен мир на Земята

автор:Константин Иванов

visibility 206

/ брой: 58

Организиран хаос в поземлената реформа

автор:Дума

visibility 272

/ брой: 58

Столица на културата ли? Такъв кич няма и в Африка

автор:Дума

visibility 204

/ брой: 58