18 Декември 2018вторник20:10 ч.

ЦСКА и Стойчо се разделиха

"Червените" преговарят с двама треньори

/ брой: 3

автор:Мариан Владимиров

visibility 444

Стойчо Младенов няма да води ЦСКА през пролетния полусезон. "Ще ви кажа нещо, което не е новина за вас, разделям се с ЦСКА и това е. Повече не мога да коментирам", заяви старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов след срещата с ръководството на клуба, на която присъстваха директорите Венци Живков и Георги Илиев-Майкъла.
"Питайте ръководството. Оттук нататък всички въпроси са към тях, докато разтрогнем договора. За причините питайте ръководството. Няма начин да се разберем, тяхното желание е да напусна, аз съм освободен от клуба", каза Младенов.
"Тази новина вие я знаете още отпреди мача с Локомотив София. Трябва да се свършат юридически неща и дотогава не мога да говоря. Когато приключи всичко, ще ви отделя внимание и ще отговоря на въпросите. Собствениците ги няма. Надявам се скоро да се видя и с тях", заяви още вече бившият треньор на ЦСКА. Преди срещата с изпълнителните директори специалистът от село Плоски заяви лаконично: "Очаквайте усмивки на излизане". С него си тръгват помощникът му Анатоли Нанков и скаутът професор Бисер Цолов. Засега кондиционният треньор Роко Перота остава в клуба.
Сашо Борисов ще води първата тренировка на ЦСКА за годината, съобщи изпълнителният директор на "червените" Венцислав Живков. Тя ще се проведе според предварителната програма на 7 януари от 10.00 ч, а не както беше променена за 9 януари.
На 8 януари трябва да бъде представен новият старши треньор, а ден по-късно отборът лети за подготвителен лагер в Алания, Турция.
"До вторник, 8 януари, ще има яснота кой ще бъде новият старши треньор на ЦСКА", заяви изпълнителният директор на клуба Венцислав Живков. "Ръководството на ЦСКА и в момента преговаря с 2 треньорски екипа, един от които ще наследи Стойчо Младенов и неговия щаб. Единият е българин, а другият чужденец. Не искам да споменавам имена, но до вторник ще бъде ясно кой ще бъде старши треньор на ЦСКА. На 8 януари ще има пресконференция, на която ще представим новия треньор. Предложихме на Стойчо да се разделим по взаимно съгласие и очакваме неговия отговор. Уволнението му е по заповед на собствениците на клуба. Те не са доволни от представянето на ЦСКА. Не приляга на името на клуба да отпада от Мура и да бъде на четвърто място в класирането. Имаме високи цели и се надявам да ги изпълним с новия треньор", коментира Венцислав Живков.
Според близки до клуба основен фаворит за заместник на Младенов е сърбинът Миодраг Йешич, а резервният вариант е Милен Радуканов.

Нощният труд остава 25 стотинки

автор:Дума

visibility 15

/ брой: 246

БСП: Чии интереси обслужва КЕВР?

автор:Павлета Давидова

visibility 20

/ брой: 246

За 10 години тежките престъпления нарастват

автор:Дума

visibility 12

/ брой: 246

Ценко Чоков в кръчма, вместо на зъболекар

автор:Павлета Давидова

visibility 15

/ брой: 246

Проблемът "Зелена карта" може да ни спре за Шенген

автор:Дума

visibility 15

/ брой: 246

Жирардели не казва от кого е купил "Юлен"

автор:Дума

visibility 17

/ брой: 246

Разрешиха на Банка ДСК да купи Сосиете

автор:Дума

visibility 14

/ брой: 246

Само 12% от българите планират зимна ваканция

автор:Дума

visibility 11

/ брой: 246

ООН одобри вредната политика на Киев

автор:Дума

visibility 21

/ брой: 246

Хиляди унгарци отново протестираха срещу Орбан

автор:Дума

visibility 12

/ брой: 246

Путин предупреди за крах на световната сигурност

автор:Дума

visibility 17

/ брой: 246

Гласуват "Брекзит" след месец

автор:Дума

visibility 19

/ брой: 246