24 Април 2019сряда09:58 ч.

Безнадеждна държава

/ брой: 197

автор:Марин Милашки

visibility 792

Убийството на Виктория Маринова до голяма степен се разплете. Излезе това, което реално се и очакваше - някакъв психопат, избрал жертвата си случайно, която попаднала на неподходящото място и време. Обаче вината тук не е само на Северин Красимиров. Тя е резултат от своеволията на всички роми. Това реално не е първият подобен случай, защото голяма част от този етнос се смята за безнаказана. Който не вярва, да иде в някой средно голям град или пък по селата и ще разбере. Там обирите, побоите над самотни пенсионери са почти нормално всекидневие. Даже не ги и регистрират. В гетата пък никой не знае какво се случва, но само може да се отбележи, че голяма част от труженичките на пътя идват именно оттам, оттам са и много от наркодилърите.
В случая вината идва от системата, от политиците, които закрилят безобразията на цигани, особено преди избори. По изборно време най-големият контролиран вот идва от ромските махали. Срещу обещанията за закрила на беззаконията им. А това означава, че зверствата ще продължават, защото в днешно време циганите са предимно консуматори. Преди работеха, учеха, ходеха в казарма, а сега само правят деца и гледат как да теглят социални помощи, инвалидни пенсии и др.
На всичко отгоре се оказа, че махалата в Русе е знаела още в неделя, че Красимиров е извършителят, и мнозина са му давали съвети как да избяга. Това показва, че да изнасилиш и убиеш е нормално за тези хора. Но полицията къде е? Спи ли? Къде са резултатите от Програмата 2020 за присъединяване на ромите с пари на ЕС и ръководител Цв. Цв.? 
Докато няма нормална съдебна система и социални служби на място, управляващите да не се изненадват от подобни убийства като на телевизионната водеща. Живеем в безнадеждна държава и унищожаването на българите продължава с всичка сила. Случаят с Маринова е просто поредният, от което някои даже си извлякоха дивиденти.

БСП: Законът за розата не решава проблемите в сектора

автор:Дума

visibility 182

/ брой: 79

Панелките почти изчезнаха от пазара на имоти

автор:Дума

visibility 333

/ брой: 79

Не е ясно реален ли е ръстът в приходите от туризъм

автор:Дума

visibility 126

/ брой: 79

"Еврохолд" увеличава капитала заради сделката с ЧЕЗ

автор:Дума

visibility 91

/ брой: 79

Влакът на Ким влезе в Русия

автор:Дума

visibility 0

Новата софийска крепост на фюрера

автор:Мирослав Попов

visibility 576

/ брой: 79

Каварна, любов моя!

автор:Аида Паникян

visibility 232

/ брой: 79

Хомеопатията е илюзия, която вреди

автор:Велиана Христова

visibility 213

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ