22 Март 2019петък15:07 ч.

Новите членове на МС ще следват начертания курс

/ брой: 184

автор:Ростислава Иванова

visibility 375

Новите министри ще продължат управленския курс, стана ясно вчера от коментарите им пред журналисти в НС. Приоритетите на новия вътрешен министър Младен Маринов са кадровата и техническата обезпеченост на полицията, което следваше и бившият му шеф Валентин Радев. Той отказа да отговори кого ще предложи за главен секретар на МВР. Шефът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира в кулоарите, че името на новия главен секретар ще бъде съгласувано между президента, премиера и министъра на вътрешните работи.
"Качество, ефективност и контрол", отговори на въпроса за приоритетите й новоизбраният регионален министър Петя Аврамова и посочи, че ще следва започнатото от предшественика си. С нея беше и бившият министър Николай Нанков. Двамата нито потвърдиха, нито отрекоха, че Нанков може да й стане заместник в МРРБ.
От парламентарната трибуна новият транспортен министър Росен Желязков пък увери, че ще изпълнява одобрената от коалиционните партньори четиригодишна управленска програма 2016-2021 г. Придружен от бившия транспортен министър Ивайло Московски, Желязков даде същия неопределен отговор и пред медиите. "На глупави въпроси не отговарям", заяви Московски, запитан ще става ли посланик.
 

Няма да има дълго отлагане на Брекзит

автор:Дума

visibility 104

ЕС готов да отложи Брекзит до 22 май

автор:Дума

visibility 189

"Брекзит" се заплете още повече

автор:Дума

visibility 207

/ брой: 56

Апартаментът

автор:Павлета Давидова

visibility 709

/ брой: 56

Полюсите на българската фило-фобия

visibility 245

/ брой: 56

В Испания няма давност за фашизма

visibility 274

/ брой: 56

ПРИКАЗНА ЖЕРАВНА

автор:Петра Ташева

visibility 152

/ брой: 56