10 Декември 2018понеделник14:00 ч.

Взехме 2 медала на Световния шампионат по стрийт фитнес

/ брой: 179

автор:Дума

visibility 321

Нов повод за национална гордост ни дадоха представителите на България в Световния шампионат по стрийт фитнес, който се проведе тези дни в Москва. След усилена подготовка Цвети Станева стана втора, а Стефан Еротеев завоюва бронзов медал. Двамата 17-годишни спортисти се върнаха в родината, за да вземат участие в още една спортна надпревара - Международен стрийт фитнес турнир, който се провежда за първи път у нас.
Събитието е част от World Cup WSWCF и е организирано от SPF Bulgaria, спортен клуб Street Workout Bulgaria и WSWCF. Атрактивната надпревара ще се проведе на 14 и 15 септември на водната сцена на столичния Paradise Center. Публиката ще се наслади на невероятно шоу, посветено на силата, а входът е свободен.
Най-популярните български спортисти ще направят вълнуващи демонстрации по стрийт фитнес днес от 10 ч., а утре по същото време ще започне самият турнир, който се очаква да продължи до късно вечерта. Участие в битката ще вземат не само най-добрите ни спортисти, но и много атлети от различни европейски държави. Победителят в  надпреварата ще се класира за участие в големия финал в края на годината в Кайро, Египет, и ще спечели специална награда от Goto Jewellery and Diamonds.
"Стрийт фитнесът е спортът на обикновените момчета и момичета от квартала. Практикувайки го, те стават популярни сред връстниците си и получават възможност за спортна реализация. Този спорт има и силна социална роля, тъй като държи тийнейджърите далече от пороците на века, далече от алкохола и наркотиците", сподели председателят на Street Workout Bulgaria Йордан Йовчев.

В идните 25 г. няма да стигнем средните европейски доходи

автор:Дума

visibility 187

/ брой: 239

Икономическият растеж се забави до 3,1%

автор:Дума

visibility 114

/ брой: 239

С 9% поскъпнаха доматите само за седмица

автор:Дума

visibility 109

/ брой: 239

Русия разглежда възможността да включи Гърция в "Турски поток"

автор:Дума

visibility 131

/ брой: 239

Лондон може едностранно да отмени Брекзит, реши съдът

автор:Дума

visibility 29

Последните думи на Хашоги: "Не мога да дишам"

автор:Дума

visibility 128

След погромите:Франция очаква реформите на Макрон

автор:Дума

visibility 96

Европа се тресе от неравенства

автор:Дума

visibility 178

/ брой: 239

Никога повече!

автор:Велиана Христова

visibility 282

/ брой: 239

Рояль в кустах

автор:Георги Георгиев

visibility 331

/ брой: 239

Датата

автор:Дума

visibility 130

/ брой: 239