18 Март 2019понеделник16:31 ч.

Ден на отворените врати в Театър "Българска армия"

/ брой: 178

автор:Дума

visibility 318

В навечерието на празника на София, Театър "Българска армия" отново отваря вратите си на 16 септември за всички, които искат да надникнат зад кулисите.
Още на входа на "Раковски" 98 с чаша от кафето, което подкрепя българските артисти, любимите лица от трупата ще ви поведат на разходка из всички скрити за външен поглед места. Заедно с тях ще направите първите крачки по изцяло обновената театрална сцена. Ще видите репетиционните зали, гримьорните, перукерните, ателиетата, фоайетата с култови плакати и звукозаписното студио на Дони.
Кака Лара ще посрещне най-малките гости в Сцена-клуб "МаксиМ". Още от сутринта, заедно с актрисите Гергана Данданова, Евелин Костова и Гергана Плетньова, децата не само ще четат, но и ще разиграват най-популярните детски приказки.
В 16 ч. започва репетицията на актьорите от спектакъла "Черна комедия", чийто успех на сцената показа защо тази пиеса е смятана за една от най-смешните комедии. Веселин Анчев, Луизабел Николова, Анастасия Ингилизова, Георги Къркеланов, Евелин Костова, Владислав Виолинов и Моню Монев ще репетират за своята първа среща с публиката в новия театрален сезон още същата вечер от 19 ч. с билети по 8 лв.

На този ден и касата на театъра ще работи на празнични цени. Билетите за всички представления от афиша за септември, октомври и ноември ще се продават на цена от 8 лв.

Фермери от Болярово спечелиха дело срещу БАБХ

автор:Дума

visibility 117

Увеличават черния списък на нелоялните търговски практики

автор:Дума

visibility 178

/ брой: 52

По-големи санкции за кражба на ток

автор:Дума

visibility 185

/ брой: 52

САЩ готвят закон срещу руснаци, подкрепящи Мадуро

автор:Дума

visibility 5

Откриха 40 кг пластмаса в стомаха на мъртъв кит

автор:Дума

visibility 111

Кървава атака в трамвай в Холандия

автор:Дума

visibility 100

Учим ли се от историята?

автор:Дума

visibility 336

/ брой: 52

Камъчетата, които обръщат колата

автор:Зорница Илиева

visibility 368

/ брой: 52

Човек на ДУМА издаде нова книга

автор:Велиана Христова

visibility 235

/ брой: 52