23 Март 2019събота07:37 ч.

ЦСКА плаши Дику

Делев се ослушва за трансфер

/ брой: 157

автор:Мариан Владимиров

visibility 622

Голмайсторът на Румъния Янис Зику ще бъде глобен, ако не смъкне 2 кг от теглото си. Това заплаши старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов при заминаването на "червените" на втори летен лагер в Холандия.
"Доволен съм, всичко е наред, всички се вложиха максимално на двуседмичния лагер на Боровец. Всичко върви по план. Янис Зику тежи 79 килограма и половина. Трябва да стане 77 и половина-78 кг. Мисля, че 2 килограма сега в Холандия ще ги свали. Ако не ги свали, ще има глоба, тя си тече всеки ден", заяви Радуканов. Самият Зику и холандецът Грегъри Нелсън и Янис Зику не пътуваха с "мервените". Те ги чакаха директно в Амстердам с разрешение на клубното ръководство.
"Сега трябва да избистрим игровия облик. Имаме 5 контроли, трябва да наблегнем на игровата подготовка. 26 играчи заминават с нас. Може след лагера в Холандия да бъде преотстъпен още някой от младите. Сега подготовката е насочена към целия полусезон и, разбира се, първия кръг, а преди това имаме и мач за Суперкупата, която да спечелим. Няма да пращаме човек в Черна гора, ще наблюдаваме Литекс на домакинския мач и всичките им по-сериозни контроли ще бъдат заснети и наблюдавани, както и на Локо Сф", каза Радуканов, който започна подготовката с 1:1 срещу родния си тим Бдин.
"Всеки избира къде да работи. Щом съм тук, значи съм доволен. Ще върша работата си на 100%, докато ми се дава такава възможност. Ако някой ден съм недоволен, и аз ще си тръгна. С Коста Янев се срещнах на "Българска армия". Казах на господин Костадинов от кои играчи нямам нужда, той след това е длъжен да се срещне и да разговаря с тях и мисля, че така беше и постъпено. Все още отговарям повече за спортно-техническите въпроси, другите неща се опитваме да ги реорганизираме. Джони Велинов ще отговаря за школата и там ще носи много голяма отговорност, защото аз не мога всеки ден да се меся в работата. При децата най-важното са условията и да ги учим правилно, а резултатите идват с времето", коментира Милен Радуканов.
Звездата на ЦСКА Спас Делев не отхвърли възможността да бъде продаден, дори и по време на лагера в Холандия. "Всичко е възможно, не мога да кажа какво ще стане утре, вдругиден. За оферти трябва да питате моя мениджър. Моето желание е да остана, но ако има добра оферта, много ясно, че ще си тръгна. Добра оферта означава от добър отбор, не като Волга. Тези слухове за трансфер разконцентрират. Аз тренирам и ако стане, стане. Вече не ги чета тези неща. Надявам се да спечелим титлата тази година. Имаме и мач за суперкупата, който трябва да вземем", заяви голмайсторът на ЦСКА.
Иван Бандаловски пък отрече спекулациите, че е искан от Рома. "Ако има нещо да подпиша, тогава ще ме ласкае. Така се говори в България, виждате Спас го продаваме от две години, същата работа. Струваш толкова, колкото платя за теб. Те може да кажат, че струвам 10 милиона, но никой като не ги дава... Като плати някой 2 милиона, тогава ще струвам толкова", заяви юношата на Левски.
 

Сблъсъците в Сирия продължават

автор:Дума

visibility 14

Апартаментът

автор:Павлета Давидова

visibility 913

/ брой: 56

Полюсите на българската фило-фобия

visibility 305

/ брой: 56

В Испания няма давност за фашизма

visibility 337

/ брой: 56

ПРИКАЗНА ЖЕРАВНА

автор:Петра Ташева

visibility 176

/ брой: 56