26 Март 2019вторник13:17 ч.

И рече ювиги Б.Б.

/ брой: 150

автор:Ева Костова

visibility 870

Лъжливото овчарче пак наду цафарата: при този ръст на икономиката до края на мандата доходите ще се вдигнат с 50%. Тъй рече ювиги Борисов, докато лавираше през магистрала "Тракия", стокооборота с Турция, красотите на Странджа и рядко храбрите и добре подготвени граничари български. Тъй рече, ама дали ще запомни е малко спорно. Не е като да не сме чували нещо подобно и друг път. Чували сме, чували сме и още как. Но това не пречи на премиера ни да говори за въже в къщата на обесения.
Този народен човек е и голям анализатор, и прогностик, да се чудиш къде видя икономика, къде видя тези темпове, дето ще докарат и по-високите доходи? После - сигурно ли е, че при тези темпове на изчезване на българите ще има на кого да увеличава доходите? По-важно е сега да помпа оптимизъм, щото избори идват. Лошият мат'риал ще гласува, а после ще лапа мухите, докато той и неговото обкръжение щракат с пръсти след поредното прецакване на народа. Това - при положение, че спечелят. А ако не - следва другият сценарий - той и неговото "елитно" обкръжение ще сипят змии и гущери как са им попречили в благородните намерения, в плановете да оправят този народ и тази държава. Кой е попречил ли? БСП, разбира се, Путин и героите на Шипка, майките на деца с увреждания, алчните пенсионери, онези от истинските протести и за който "гадняр" се сетите.
За целта ще изтупат от праха стратегии, закони, наредби, разпоредби, изчисления и отчисления, лични устни намеси по отделни казуси на министър-председателя. Който винаги удря по масата пред своите мишоци и гръмко довежда до знанието на простосмъртните своите люти закани. От които най-често остава само ехото... Но това не пречи на дружинката ГЕРБ да си вее байряка и да брои своите милиони. Доходи, изкарани не с труд, а с тънки познания за "икономика" потяхному, с многобройни познанства и услуги в името на добрия бизнес климат по гънките на терена...
Тъй че още отсега тези 50% можем да си ги боднем на шапката!

Ново мащабно прекъсване на тока във Венецуела

автор:Дума

visibility 285

Искат да направят "Св. София" джамия

автор:Дума

visibility 210

/ брой: 58

Докладът на Мълър: Няма сговор на Тръмп с Москва

автор:Дума

visibility 171

/ брой: 58

Докато не настъпи вечен мир на Земята

автор:Константин Иванов

visibility 206

/ брой: 58

Организиран хаос в поземлената реформа

автор:Дума

visibility 272

/ брой: 58

Столица на културата ли? Такъв кич няма и в Африка

автор:Дума

visibility 204

/ брой: 58