26 Март 2019вторник21:41 ч.

Тягостно време...

/ брой: 143

автор:Лозан Такев

visibility 846

По-тягостно у нас не е било. Дори от времето, когато баща му возеше Григор Шопов от МВР, а началникът му още учеше в Школата в Симеоново за пожарникар... По-тягостно не е било, дори когато Тома Биков обясняваше, че кметът Борисов ще е първият кмет, влязъл в затвора за нередности и далавери, а Антон Тодоров събираше данни за книгата си "Шайка", в която изповядаше как шайката Бойко, Цветелина, Аню, Цецо и останалите ни тласкат все към дъното.
Но ние отдавна стигнахме дъното. А сега накъде!? Борисов нали е българският премиер, престоял най-дълго на поста начело на страната! Кой носи вината за тягостното време днес?
  Как кой!? Естествено Нинова и президентът Радев. И затова именно те - Биков и Тодоров, ги плашат с прокурор. Естествено, БСП е отговорна за тягостното усещане на българина, че заради някакви умрели животни животът в България е непоносим и тягостен. Каза ни го едно към едно Цветанов в национален ефир.
Отчаянието на народа тръгна от двора на баба Дора от село Шарково. Но кой тласна хората към недоволството? Чумата ли? Не, не! Чумата почти десетина години върши своите поразии. А БСП не можа да стане градивна опозиция. От БСП подкопават усилията на политическа партия ГЕРБ да модернизира, пардон, да евтанизира страната. И сега с някакви умрели животни в Странджа се дестабилизира правителството, разваля се достлукът на управляващите в коалиция атакисти, патриоти, националисти и гербери...
Имало чума, нямало чума, имало протести, нямало протести... Остана само усещането за евтаназия в Странджа. И за всичко е виновна БСП. Също като в одата на Орлин Орлинов за СССР.
 Край нас вилнее оскотял башибозук. И османски турци не са клали народа ни, както днес управляващите избиха невинни животни и ни опазиха от чумата на своето управление.    Цецо Физкултурника отново се изцепи в ефир, че вината единствено е на БСП, на Нинова и на президента Радев за всичко, което става в публичното пространство около своевременното избиване на няколко хиляди невинни животинки, за страданието на баба Дора, за гнева на протестиращите, за човешките съдби у нас на фермери и дребни стопани. И това, ако не е истинската визия за България, какво може да кажат повече от средите на социалистите?
Щом сме натовска държава, всичко ни се позволява. А нито в Африка, нито в Мала Азия избиват и без чума с евтаназия, нито отчаяни майки с колички излизат по улиците. Тягостно и тежко. Но как иначе, кажете!
 

Парламентът поема контрола над "Брекзит"

автор:Дума

visibility 38

/ брой: 59

Америка прие закон срещу руския газ в ЕС

автор:Дума

visibility 50

/ брой: 59

Заплашиха кметства в германски градове

автор:Дума

visibility 25

/ брой: 59

Румънците забогатяват

автор:Дума

visibility 43

/ брой: 59