15 Ноември 2018четвъртък15:39 ч.

И Царско село ще атакува елита

/ брой: 143

автор:Владимир Николов

visibility 193

Треньорът на Царско село Никола Спасов обяви, че отборът му ще се бори и този сезон за място в елита. Миналия шампионат столичният тим дълго време водеше битка за първото място, но накрая остана трети, а после загуби и баража за място в елита от Дунав.
"Като подготовка всичко протече нормално, според плана ни. Направихме 5 контроли и добра селекция. На практика това е нов отбор, защото имаме 11 нови футболисти - двама вратари и още 9 полеви играчи. При това с опит в Първа лига като Веско Минев, Илиян Йорданов, Ники Дюлгеров, Влади Семерджиев, Ивайло Марков, Васко Калоянов. Мисля, че с тази селекция ставаме доста сериозен отбор. Не че досега не бяхме такъв, но конкуренцията според мен налага да се вземат още по-добри футболисти. Ние го направихме и нашата селекция ми се струва завършена. 5 контроли също мисля, че са достатъчни, тъй като имах нужда и от тренировки с отбора, за да мога да опозная футболистите. Селекцията течеше през цялото време. В крайна сметка не успяхме всички футболисти да ги съберем навреме, но момчетата, които бяха в отбора, проведоха на добро ниво контролите. В крайна сметка съм доволен от резултатите в тях", каза Николай Спасов в Пресклуб "България".
"Наистина съжалявам, че в последното първенство така се развиха нещата за Царско село, мисля, че заслужаваха да влязат в Първа лига. Както и да е, това е история. С оглед на амбициите на клуба, на собственика Стойне Манолов, моите и селекцията, която направихме, мисля, че сме основен конкурент за първото място във Втора лига. Имаме необходимите условия, имаме футболистите и всички предпоставки да се борим за първото място, което осигурява директна промоция за Първа лига", каза още Спасов.

Данъкът за "Порше" става 420 лв., за "пернишки" голф скача с 13 лв.

автор:Дума

visibility 265

/ брой: 222

Откриваме нов ГКПП с Румъния

автор:Дума

visibility 143

/ брой: 222

Закриват БДЖ холдинг

автор:Дума

visibility 288

/ брой: 222

Съдът отмени правила на КЕВР

автор:Дума

visibility 137

/ брой: 222

Среща на върха по Брекзит на 25 ноември

автор:Дума

visibility 44

Груевски избягал с български паспорт?

автор:Дума

visibility 53

Брюксел и Лондон се споразумяха по Брекзит

автор:Дума

visibility 187

Италия се опъна на ЕС за бюджета

автор:Дума

visibility 141

/ брой: 222

Девети септември е могъл да се случи още през 1938 г.

автор:Дума

visibility 357

/ брой: 222

Нагоре по стълбата, която води надолу

visibility 244

/ брой: 222

10 години лозанки ветеранки

автор:Лозан Такев

visibility 122

/ брой: 222