21 Март 2019четвъртък12:48 ч.

Само Орбан ли знае?

/ брой: 139

автор:Велиана Христова

visibility 1126

Едва ли има българин, който - ако не е на грантова хранилка, не приветства поведението на унгарския премиер Орбан срещу Сорос и срещу криворазбраните обятия с "братята мигранти". Щом обаче и всеизвестната с гостоприемството си към пришълците Холандия въстава срещу "мултикултурализма", значи ножът в Европа е опрял до кокъла.
Еврокомисията щяла била да санкционира Орбан, щото изгонил от страната си парите и политиката на Сорос. Ако ЕС продължава да действа по този начин, няма да го бъде. Защото само слепците не виждат, че Сорос и сие насаждат "мултикултурализъм" в Европа не за друго, а за разбиване на европейската цивилизация и лесното й превземане от задокеанските мултимилиардерски компании. Не, те не искат да съжителстваме братски с "другия" - в България населението от български, турски, цигански, арменски и какъв ли не още произход от векове живее заедно двор до двор и проблеми нямаше. До момента, в който в годините на т.нар. преход (ясно откъде, но неясно накъде) западни емисари с пълни куфарчета и гърбосложени пред куфарчетата еврочиновници ни наложиха проекти и програми за "интегриране на ромите", "права на малцинствата", "десетилетия на включването", "евроатлантизъм" и прочее мантри. Един наш президент дори напътстваше многовековната ни нация да направи своя нов "цивилизационен избор", помните ли?
 А всъщност, натрапването на "мултикултурализма" е едно към едно като натрапването на "равноправие за гейове и лесбийки", чиито права никой не накърнява. Еднакво е с обвиненията в дискриминация винаги, щом някой у нас се опита да накара вече изпуснатите от обществото цигани да си плащат тока, водата или билетчето в трамвая. Не съжителство на културите натрапват такива като Сорос, а натиск, привилегии и диктат на чужди култури над традиционната във всяка страна. Резултатът е разпад, а разпадът на духовността у един духовен народ е краят му. Само Орбан ли знае това?      
 

Пак отлагат срока за концесията на летището

автор:Дума

visibility 246

/ брой: 55

5000 таксита на протест срещу чужда компания

автор:Дума

visibility 270

/ брой: 55

Появи се и трети кандидат за бизнеса на ЧЕЗ в България

автор:Дума

visibility 268

/ брой: 55

"Росатом" готова да строи АЕЦ "Белене" само с печалба

автор:Дума

visibility 238

/ брой: 55

Гигантска експлозия в химически завод в Китай

автор:Дума

visibility 0

US-бомбардировач прелетя край Русия

автор:Дума

visibility 40

Нова Зеландия забрани полуавтоматичните оръжия

автор:Дума

visibility 96

Лидерите на ЕС решават днес дали да отложат Брекзит

автор:Дума

visibility 98

Страховитата система на забавачките

автор:Деси Велева

visibility 182

/ брой: 55

Не е за вярване - днес цензурират и цар Борис III

автор:Христо Георгиев

visibility 474

/ брой: 55

Събудете се, политици!

автор:Дума

visibility 188

/ брой: 55