18 Ноември 2018неделя13:14 ч.

Само Орбан ли знае?

/ брой: 139

автор:Велиана Христова

visibility 722

Едва ли има българин, който - ако не е на грантова хранилка, не приветства поведението на унгарския премиер Орбан срещу Сорос и срещу криворазбраните обятия с "братята мигранти". Щом обаче и всеизвестната с гостоприемството си към пришълците Холандия въстава срещу "мултикултурализма", значи ножът в Европа е опрял до кокъла.
Еврокомисията щяла била да санкционира Орбан, щото изгонил от страната си парите и политиката на Сорос. Ако ЕС продължава да действа по този начин, няма да го бъде. Защото само слепците не виждат, че Сорос и сие насаждат "мултикултурализъм" в Европа не за друго, а за разбиване на европейската цивилизация и лесното й превземане от задокеанските мултимилиардерски компании. Не, те не искат да съжителстваме братски с "другия" - в България населението от български, турски, цигански, арменски и какъв ли не още произход от векове живее заедно двор до двор и проблеми нямаше. До момента, в който в годините на т.нар. преход (ясно откъде, но неясно накъде) западни емисари с пълни куфарчета и гърбосложени пред куфарчетата еврочиновници ни наложиха проекти и програми за "интегриране на ромите", "права на малцинствата", "десетилетия на включването", "евроатлантизъм" и прочее мантри. Един наш президент дори напътстваше многовековната ни нация да направи своя нов "цивилизационен избор", помните ли?
 А всъщност, натрапването на "мултикултурализма" е едно към едно като натрапването на "равноправие за гейове и лесбийки", чиито права никой не накърнява. Еднакво е с обвиненията в дискриминация винаги, щом някой у нас се опита да накара вече изпуснатите от обществото цигани да си плащат тока, водата или билетчето в трамвая. Не съжителство на културите натрапват такива като Сорос, а натиск, привилегии и диктат на чужди култури над традиционната във всяка страна. Резултатът е разпад, а разпадът на духовността у един духовен народ е краят му. Само Орбан ли знае това?      
 

Протести блокират България и днес

автор:Дума

visibility 67

Зимата нахлува от днес

автор:Дума

visibility 220

ДПС: Закъснялата оставка не решава проблемите

автор:Дума

visibility 145

Ще плащаме такса за преминаване по мостове и тунели

автор:Дума

visibility 504

/ брой: 223

ВМЗ ще прави дронове по израелски технологии

автор:Дума

visibility 378

/ брой: 223

БНБ очаква по-нисък растеж

автор:Дума

visibility 177

/ брой: 223

Разходите на домакинствата пак са повече от доходите

автор:Дума

visibility 166

/ брой: 223

1200 са в неизвестност в Калифорния

автор:Дума

visibility 30

Израел отива на предсрочни избори

автор:Дума

visibility 245

Лондон одобри сделката за "Брекзит"

автор:Дума

visibility 265

/ брой: 223

Лепило за конструкцията

автор:Ралица Николова

visibility 341

Скритният човек от народа

автор:Лозан Такев

visibility 712

/ брой: 223

Борисов, спри да лъжеш!

visibility 1418

/ брой: 223

Агресията в училището допълзя от обществото

автор:Денчо Владимиров

visibility 281

/ брой: 223