26 Март 2019вторник21:39 ч.

Позиция

Внезапни дъждовни капки...

/ брой: 119

автор:Лозан Такев

visibility 571

Картата на България може да бъде единствено в код жълто и оранжево вече почти тридесет години. Този път и столицата наистина се оля. А където е текло, пак ще тече...
Откакто Деси Банова сложи бялата рокля, вижте какво стана не само с прогнозата на синоптиците! Да му мислят лелята и майката на Емо Чолаков!
Роди се и най-новият почин: "Да измием София за един ден!" А който ползва Софийското метро, да носи със себе си плувки, плавници и шнорхел.
Театър 199 спокойно може вече да постави и "Лебедово езеро".
Между внезапните дъждовни капки НСО вече ще раздава чадъри и ще бди и пази любовта на отделни избрани двойки. Първата е избрана на кастинг по презумпция.
Юлиана, не се мъчи. Росен Плевнелиев не пощади народа си, та синовете си ли!?
А за кмета на Варна Иван Портних не се притеснявайте. В дъжда той има най-малко два чадъра...
Македонското девойче вече ще пее "Северина" на Митко Щерев и "Диана експрес".
Една, че две, че три... мандата ни управлява Борисов и все излиза сух от мокрия режим и всякакви кодове в прогнозата на времето през Прехода и българската демокрация.
А Цецо пак по гуменки официално обявява: "Политическа партия "ГЕРБ" е... като слънцето и въздуха за всяко живо същество!"
Спете спокойно, деца и родители. Спите ли, спите ли? Избори и референдуми в нашата мила родина скоро няма да има. Защо да харчим излишни и грешни пари за хора с увреждания и за пенсионери, като можем да ги дадем за селфи в Америка на някой заместник-министър. Само някакви си нищо и никакви 16 хиляди лева струвало едно кратко пътуване до САЩ в подкрепа на хората с увреждания. Как да не ги дадеш!?
Съединението прави силата ... на силните на деня.
Поручик Галицин, не падайте духом!
     
 
 

Парламентът поема контрола над "Брекзит"

автор:Дума

visibility 36

/ брой: 59

Америка прие закон срещу руския газ в ЕС

автор:Дума

visibility 45

/ брой: 59

Заплашиха кметства в германски градове

автор:Дума

visibility 21

/ брой: 59

Румънците забогатяват

автор:Дума

visibility 41

/ брой: 59