16 Януари 2019сряда17:36 ч.

Отново изненадани

/ брой: 113

автор:Павлета Давидова

visibility 615

ГЕРБ, скучни сте! Не може всеки път, когато някоя ваша алчна калинка сгази лука, да обяснявате колко сте изненадани! Изречението, че не разпъвате политически чадър над никого, толкова пъти го чувахме за крадливи, престъпни и нагли ваши съпартийци, че вече нищо не значи. Дори напротив. А реакцията ви е "гузен - негонен бяга"! Ако наистина не бяхте покривали Йовка Тодорова, а и други преди нея, едва ли медиите щяха толкова дълго да си траят. За казуса повечето колеги "разбраха" едва след като котката, образно казано, избяга от чувала и госпожата бе арестувана.
Толкова сте безкомпромисни и толкова внимавате какви си ги избирате, че понякога се налага по три пъти да се отричате от тях. Виждали сме го за гербаджии в Септември, Ботевград, Карлово и др. Някои обаче после пак се оказват в редиците ви, 'щото се били покаяли. Или поне до следващото "ама той не е от нас".
Проблемът е комплексен - на партии, които не подбират кого да приютят, на ръководители, които си "коткат" алчни лица с цел сами да се облажат, и на медиите - които си мълчат, защото не знаят накъде ще задуха вятърът. Изобщо - всички се правят на изненадани и толкоз. До следващия скандал, уви.

Тереза Мей под обстрел от чужди и свои

автор:Дума

visibility 31

Памук поникна на Луната

автор:Дума

visibility 182

Крах за Мей, неизвестност за Лондон

автор:Дума

visibility 192

КАК КОПРИВЩИЦА СТАНА ГРАД-МУЗЕЙ

автор:Петра Ташева

visibility 218

/ брой: 10

Има ли шанс да излезем от батака в земеделието

автор:Въто Христов

visibility 305

/ брой: 10

Софийската централна баня заСПА в музея

автор:Деси Велева

visibility 157

/ брой: 10