23 Март 2019събота21:50 ч.

Търси се лицето Г.З.

/ брой: 109

автор:Ина Михайлова

visibility 3012

МВР очаквано хвана "беглеца" Владимир Пелов мъртъв. Което отключи всички мисловни, поетични и психологични заложби на професионалното му ръководство.
Цял ден социалните мрежи се тресат от смях и съмнения: казал ли е главният секретар на МВР Младен Маринов, че "лицето е агресирало словесно, в резултат на което лицето е ударило лицето по лицето и лицето е извадило незаконно притежавано огнестрелно оръжие и е произвело изстрел по лицето, на което лицето е отвърнало със стрелба по лицето..."
Новината е фалшива. А защо да не е истинска? У лицето М.М. са налице данни за подобно обосновано предположение. След като лицето може да каже, че Пелов "е намерил най-удобното място, става въпрос за едно дере, което е облагородено и направено във вид на алея", но е дере все пак, що да не рече и другото? От главния секретар на МВР може да се очаква всичко. Дори да каже, че лицето Г.З. е злепоставило лицето Б.Б. по тайно указание на лицето Цв.Цв.
От престараване заради новата евродиректива за личните данни, за която у нас все още няма закон, от МВР и прокуратурата стават все по-жалки. Ма, мола ви, някой да ги изтрие от лицето на Земята!

Апартаментът

автор:Павлета Давидова

visibility 1246

/ брой: 56

Полюсите на българската фило-фобия

visibility 372

/ брой: 56

В Испания няма давност за фашизма

visibility 418

/ брой: 56

ПРИКАЗНА ЖЕРАВНА

автор:Петра Ташева

visibility 217

/ брой: 56