26 Март 2019вторник19:21 ч.

Конграчулейшънс, Портних!

/ брой: 107

автор:Ина Михайлова

visibility 2832

Един летен дъжд и Варна потъна. Един летен дъжд и отекоха илюзиите, че кметът Иван Портних е грижовен и добър стопанин на своя град. Един летен дъжд заличи "грандиозните ремонти" и показа с какви материали и качество са направени те. Един летен дъжд и лъсна истината, че милионите, отпуснати от ГЕРБ за кмета на ГЕРБ, са отишли другаде. Новонаправените булеварди и тротоари на Варна станаха на юфка. Надпреварата кой повече да открадне даде резултат - градът е съсипан заради безхаберието, кражбите, липсата на контрол.
Конграчулейшънс, Портних! Сега какво следва? Нови милиони. Поне 100, нали така? От Европа и от правителството. Милиони за фирмите на ГЕРБ за ремонти до следващия летен дъжд.
Ало, Портних! Звъннахте ли на Началника, за да го попитате къде е държавата? Така рИвахте преди четири години, когато пак дъждът показа неадекватността ви като кмет. А министърът на вътрешните работи помага ли? Звъните ли?
Ще има милиони за Варна, Портних. Защото сте от ГЕРБ, а идват избори. Ще ги плащат обаче не само варненци. Всички плащаме - при всеки дъжд, за всеки ремонт, извършен от безхаберници, безконтролно и орташката. Варна е нагледен пример какво правите с държавата.

Докато не настъпи вечен мир на Земята

автор:Константин Иванов

visibility 265

/ брой: 58

Организиран хаос в поземлената реформа

автор:Дума

visibility 418

/ брой: 58

Столица на културата ли? Такъв кич няма и в Африка

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 58