15 Ноември 2018четвъртък15:40 ч.

Пената: Ще пътувам за жребия, но няма да го тегля

/ брой: 103

автор:Владимир Николов

visibility 230

Почетният президент на ЦСКА-Сф Димитър Пенев направи ново култово изказване във връзка с жребия в Лига Европа, на който ще присъства, предстоящото Световно първенство в Русия, форматът на Първа лига, както и за новия треньор на „червените”.
"Вероятно ще наблюдавам жребия, а няма да го тегля, но да не направя пак свободен ход - отиване и връщане”, заяви Пенев. Миналата година той също бе представител на ЦСКА-Сф, но в последния момент клубът бе спрян от участие и вместо него в урната беше поставен Дунав.
„В България ще бъда, на 15 и 16 юни се открива Световното, както и турнирът Албена. Може да имам задача да наблюдавам някои млади футболисти на Албена. Нямам фаворит на Мондиала, все още. Трябва и да прегледаме във вестниците, там има класиране. Евентуално ще се излъжа да заложа на някоя неизвестна държава. Изненада ще има и от арабските страни. Но знаете – Германия, Англия, домакинът Русия също. Очакваме сериозно представяне от домакина”, обяви Тренър №1 ня ХХ век, извел България до бронзовите медали на световното в САЩ 1994.
„Формата на Първа лига не го коментирам, все пак България си имаше традиция, стил. Последните дни се коментира стил Холандия, стил Италия. Това просто ме учуди. България отдавна имаше свой стил още от старото поколение треньори и футболисти. Аз нито съм професор, нито счетоводител, не мога да дам оценка на формата”, заяви Стратега от Мировяне.
Той коментира и представянето на ЦСКА през миналия сезон. „За мен се представиха супер, като изключим 2-3 кръга преди края. Може би настъпи умора. В тази игра винаги се получават грешки. Трябва треньорите да направят пълен анализ, да няма прикритие – този е мой познат, мой футболист. Резултатите са ясни - заслужено второ място. За мен беше провал за Купата”, призна Пената.
„Рано е още да говорим за нов треньор. Вероятно до 2-3 дена ще има пълна яснота. Не познавате за първи път Левски и ЦСКА, както и другите отбори. Работи се по този случай, не може без треньор да правиш състав. Ще има специално представяне по отношение на треньорите. Ако е българин, няма да има нужда от преводач. Ако е чужденец – може да има и двама преводачи", завърши легендарният футболист и треньор.

 

Данъкът за "Порше" става 420 лв., за "пернишки" голф скача с 13 лв.

автор:Дума

visibility 265

/ брой: 222

Откриваме нов ГКПП с Румъния

автор:Дума

visibility 143

/ брой: 222

Закриват БДЖ холдинг

автор:Дума

visibility 288

/ брой: 222

Съдът отмени правила на КЕВР

автор:Дума

visibility 137

/ брой: 222

Среща на върха по Брекзит на 25 ноември

автор:Дума

visibility 44

Груевски избягал с български паспорт?

автор:Дума

visibility 53

Брюксел и Лондон се споразумяха по Брекзит

автор:Дума

visibility 187

Италия се опъна на ЕС за бюджета

автор:Дума

visibility 141

/ брой: 222

Девети септември е могъл да се случи още през 1938 г.

автор:Дума

visibility 357

/ брой: 222

Нагоре по стълбата, която води надолу

visibility 244

/ брой: 222

10 години лозанки ветеранки

автор:Лозан Такев

visibility 122

/ брой: 222