17 Януари 2019четвъртък10:13 ч.

Искам думата

Внимание!

Път към открита фашистка диктатура

/ брой: 47

автор:Дума

visibility 180

Отстраняването на Валери Жаблянов от поста зам.-председател на Народното събрание за думите му, че Народният съд е бил една необходимост след Втората световна война, е проява на открит фашизъм от несменяемите глави на ГЕРБ - групировка за етническо разграбване на България.  Цветан Цветанов, този най-голям дървен философ, е и най-големият хвалител на злодея Борисов, който:
- унищожи духовността, културата, образованието, здравеопазването, ликвидира устоите на държавността, съсипа икономиката, като окончателно прекъсна всякакви връзки с братска Русия. Раздава милиони на удобните му. Той изкара всички комунисти убийци. Значи и аз съм убиец. Това човешко подобие не знае, че аз, детето на 6 години и два месеца, съм свидетел на жестоката разправа над цялата нелегална група в селото ми (с. Церковски, Карнобатско). Фашистките зверове на 13.ХІІ.1943 г. (бях на 6 години, сестра ми на 3), нахлуха в схлупената ни къщурка в 3 часа сутринта, заобиколиха целия двор, принудиха баща ми да изкара всичкия фураж от плевника, за да търсят нелегални. Бях с майка ми в Бургас на съдебния процес. Баща ми и другарите му получиха присъди по 15 години строг тъмничен затвор. Ходил съм в затвора в Бургас на свиждане, като на портала хлябът беше разрязван на 8 парчета. Историята е много дълга.
И тия нещастници ще осъждат думите на Валери, един от най-неудобните им критици. Ще искат БСП да се извинява за убитите злодеи. Ами по силата на тяхната логика половината от тяхната пасмина трябва също да се извини, тъй като и те са цоцали от комунистическите благини като активни членове на БКП. През последните 10 години те унищожиха като граждани на републиката 2 милиона българи. Това не са ли убийства?
Напоследък те не печелят избори, те грабят властта. От 1989 г. тези другарчета преживяха няколко метаморфози: от комунисти станаха седесари, царисти, гербери, набедени патриоти с воля без воля.
Имам много неща да напиша, но се страхувам от тези хора. Ако имам власт, и то върховна, ще направя следното:
1. Ще ги принудя да изкарват прехраната си на полето - копане, жътва, коситба, вършитба, бране на памук, цвекло, да вършеят ориз, а през свободното време ще изучават марксизъм-ленинизъм, история на БКП и др.
На работа сутрин ще ходят с песен: "Елате хиляди младежи", "Шумете дебри и балкани", "Катюша" и др.

Георги Бонев,

Сливен

Близо милион са мъртвите души в избирателните списъци

автор:Дума

visibility 2

Слънчево и топло

автор:Дума

visibility 21

25-годишна жена е открита убита в „Банишора”

автор:Дума

visibility 339

Автобусните превозвачи готвят протести

автор:Дума

visibility 107

/ брой: 11

"Дженерал електрик" иска да оборудва АЕЦ "Белене"

автор:Дума

visibility 173

/ брой: 11

Борсата за ток преговаря със съседни държави

автор:Дума

visibility 80

/ брой: 11

Путин: „Турски поток” - през България

автор:Дума

visibility 304

/ брой: 11

Унизително поражение за Мей

автор:Дума

visibility 113

/ брой: 11

Постиженията на Кубинската революция

автор:Дума

visibility 133

/ брой: 11

Пловдивската Вавилонска кула

visibility 160

/ брой: 11

Кодекс на заробването на труда

автор:Ева Костова

visibility 233

/ брой: 11