14 Декември 2018петък20:17 ч.

Акценти

Вместо токов удар...

/ брой: 45

автор:Лозан Такев

visibility 258

Само колко електричество изхарчихме според домашните ни електромери, за да гледаме скандалните коментари и махленските свади по сделката с ЧЕЗ. За едната чест и ние бяхме част от този скандал няколко сутрини, обеди и вечери... Но дано да е за добро, както казват обикновено по същото време в турските сериали "сега и завинаги" от малките телевизионни екрани.
Въпросът отново ще опре до джоба ни и  семейния бюджет. Ето, до неотдавна плащах месечно 30 лева на ЧЕЗ за изконсумираното електричество. Подмених у дома всичките десетки електрически крушки с енергоспестяващи. Сега плащам 55-60 лева всеки месец по мерките на КЕВР... Вкъщи ЛЕД лампичката светеше, пеех си Шушана и си плащах като всеки електорален член на гражданското ни общество. Както искат от ЧЕЗ и КЕВР.
Сега пак се заговори, че ни чака и ново увеличение на тока. Иван Иванов веднага се опита да ни успокои, че това няма как да стане без знанието и решение на КЕВъР-а! Много, ама много ни успокои "Чи няма да има увиличении" господин КЕВР...
А по "сценария на тея гадове" искали да свалят не цената на тока, а премиера пак заради цената и проблемите с електричеството, което свети, докато слушаме Шушана. И той веднага поиска от "ошфорката Гинка", ако може да има ЧЕЗ, да управлява спокойно нас и Западните Балкани по време на българското европредседателство. Закани се, че този път оставки няма да има. С изключение тази на приятелката на Гинка и Славчо от Пазарджик.
Ако сделката остане, ще се наложи да се потърси освен Гинка от Пазарджик, а според Таня от Трявна Гинка от Съединение и някой друг Иванчо или селска пръчка от гражданската квота от Късо Съединение в КЕВР, за да изтърпим и ние спокойно студената пролет на 2018 година според прогнозите на Емо Чолаков, преди да дойде снегоядът. Защото от нови цени ще ни стане този път наистина горещо. И политическите скандали по бизнес сделката с ЧЕЗ няма да ни стопли.
 

Президентът даде Бюджет 2019 на Конституционния съд

автор:Дума

visibility 8

ВСС даде Лозан Панов на Инспектората

автор:Дума

visibility 126

"Малки призми" сменят "рибните перки" по "Графа"

автор:Дума

visibility 136

Валери Симеонов е номиниран за "Човек на годината"

автор:Дума

visibility 384

Месото и хлябът поскъпват след Нова година

автор:Дума

visibility 241

/ брой: 243

Кутия цигари поглъща 17% от дневния доход на българина

автор:Дума

visibility 206

/ брой: 243

ЕЦБ спира да изкупува дългове

автор:Дума

visibility 150

/ брой: 243

Косово ще прави армия

автор:Дума

visibility 103

ЕС удължи санкциите срещу Русия

автор:Дума

visibility 115

Евролидерите отрязаха Мей за нови преговори

автор:Дума

visibility 150

Гафа за "Графа" и покрусеният Крусев

автор:Деси Велева

visibility 471

/ брой: 243

Независимият зависим

автор:Евгени Гаврилов

visibility 283

/ брой: 243

Да почетем ястребинчетата заедно!

автор:Дума

visibility 349

/ брой: 243

Как могат да се убиват деца в една европейска държава?

visibility 416

/ брой: 243