23 Март 2019събота09:54 ч.

Лицемерници

/ брой: 34

автор:Ина Михайлова

visibility 2144

Луковмарш все пак имаше. Не го спря забраната на общината, тъгата на американското посолство, подписките на наши и чужди. Декларативно възмутена, властта не предприе мерки срещу сборището. Отказът на Йорданка Фандъкова не означаваше нищо, МВР съгласува маршрута на проявата, полицията се погрижи всичко да мине гладко, а съдът - и законно. Загрижеността на американското посолство не притесни Борисов. Ако трябваше, от "Козяк" щяха да вдигнат телефона. За благозвучие в декларация МВнР си пожела в бъдеще да не се случват неща от миналото. (стр. 3)
ГЕРБ се похвалиха с неуспеха си да се справят с Луковмарш, а патриотите се снишиха - раздвоени между желанието да вдигнат ръка за поздрав и да се представят за демократи.
Власт от лицемерници! Осъдиха проявата, но си затвориха очите и позволиха тя да се състои. Разрешиха да се изплюят в лицето на държавата. Която е смокинов лист, зад който трудно може да се скрие каквото и да е.
Играта на фашизъм явно не притеснява властта, видиотила се в антикомунизма и джендърите. Ако не беше срамът какво ще кажат чужденците, щяха да мълчат като риби. Сега пошляпнаха с едната кунка, подбутнаха с другата и... си умиха ръчичките.

Мей и европейците - отсрочка по милост

автор:Дума

visibility 2

Сблъсъците в Сирия продължават

автор:Дума

visibility 395

Апартаментът

автор:Павлета Давидова

visibility 1037

/ брой: 56

Полюсите на българската фило-фобия

visibility 336

/ брой: 56

В Испания няма давност за фашизма

visibility 368

/ брой: 56

ПРИКАЗНА ЖЕРАВНА

автор:Петра Ташева

visibility 198

/ брой: 56