23 Април 2019вторник06:05 ч.

Молчать!

/ брой: 17

автор:Велиана Христова

visibility 667

Ето така се случват трагедиите за България. Бойко Борисов и Цветан Цветанов със СМС заповядаха на подопечното им стадо да гласува в НС за превръщането в държавна политика на половите извращения, масирано насаждани от Запада с Истанбулската конвенция. Разпореждането е: "Няма мърдане! Конвенцията спешно трябва да се приеме!" От българите 99% са против, всички вероизповедания остро се противопоставят, собствените им депутати са против, но: "Молчать! Не рассуждать!", както е казал Маяковски. За ДПС е ясно - там мисленето е априори забранено, там се гласува под строй.
Ето по този начин в края на 1940 г. в нашия парламент е приет нацисткият Закон за защита на нацията, пратил 11 000 евреи в пещите и други десетки хиляди - всички мъже евреи от 20 до 46 г., в трудовите концлагери. Гилотината на тогавашното мнозинство по заповед на властта отрязва гласа на опозицията. Молчать! После целият народ сърба попарата на победен Хитлеров сателит. И когато сетне у нас безпрекословно се "претворяват в действие" сталинските заповеди, е същото: Не рассуждать! И пак целият народ сърба. Сега отново: "Няма мърдане!" Този път сърбането ще ни опари необратимо. Щото се посяга не върху хора, не върху земи, а върху кода ни на общество и на животински вид изобщо. 
Във всички държави, които вече отхвърлиха конвенцията, никой не спори какво пише в нея. Защото там документът се гледа с обяснителния доклад, който ясно казва, че правата на гея и лесбийката са равни с тези на жената и ако не им позволиш примерно да осиновят дете, това е насилие над тях. Само у нас крият доклада и ни баламосват като лапнишарани, че конвенцията нямала общо с гейовете. И стадото, понеже е мнозинство в парламента, ще лази пред диктата и ще ни навре в ямата. Както винаги е ставало в България. Ама, това е престъпление! Молчать!   
 

БСП с още доказателства по "Ало, Банов съм"

автор:Павлета Давидова

visibility 87

/ брой: 78

Пенчо Милков: Не сме просто рутер за сигнали

автор:Павлета Давидова

visibility 76

/ брой: 78

Лъсна фирма на Атанас Камбитов

автор:Дума

visibility 84

/ брой: 78

С 36% поскъпнал токът на борсата само за месец

автор:Дума

visibility 64

/ брой: 78

Държавният фонд на Оман се отказа от претенции към КТБ

автор:Дума

visibility 61

/ брой: 78

Умни машини за гласуване - честни избори

автор:Дума

visibility 78

/ брой: 78

Двойният аршин на правосъдието

visibility 91

/ брой: 78

Никога повече!

автор:Велиана Христова

visibility 92

/ брой: 78

Датата

автор:Дума

visibility 42

/ брой: 78

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ