26 Март 2019вторник23:19 ч.

Борисов опита да омилостиви униформените с билборд

/ брой: 7

автор:Ростислава Иванова

visibility 506

С предложение за нов билборд Бойко Борисов се опита да омилостиви полицейските синдикати, които останаха без рекламните си постери за предстоящия им днес протест. На вчерашното заседание на Министерския съвет премиерът се разграничи от рекламната агенция, която по думите му сама е свалила антиправителствения постер, който щеше да посрещне гостите за откриването на европредседателството ни.
Истински възмутен съм от това, което е направила една частна фирма и са свалили билборда за протеста на полицаите, промърмори той. Стана ясно, че е разпоредил на министър Лиляна Павлова да предостави на протестиращите "колкото искат билбордове от рекламата, която имаме за председателството". "Който, каквото лошо иска да каже - да се сложи на билборд. Няма да рекламираме България. Да покажем България такава, каквато е", отсече обиден Борисов. Павлова определи протестите като нещо нормално за демократична държава, но заподозря тенденциозност. Изборът на дата и място е с цел да бъдат под светлината на прожекторите, да бъдат отразени и - не дай Боже, да се петни имиджът на България, ожали се тя.
Вчерашното заседание на МС се проведе в ремонтираната покрай българското европредседателство Зала 3 на НДК. Премиерът използва възможността отново да се похвали за милионите, които е раздал в последните дни за полицаи, армия, учители и БАН.

Предизборно разсрочват 45 милиона лева дългове

автор:Дума

visibility 105

/ брой: 59

ГЕРБ превзе тотално Комисията за финансов надзор

автор:Дума

visibility 103

/ брой: 59

Борчлии теглят нови кредити, за да покрият старите

автор:Дума

visibility 42

/ брой: 59

АПИ обяви търг за строителен надзор за 134 км от "Хемус"

автор:Дума

visibility 62

/ брой: 59

Планета за еднократна употреба

visibility 46

/ брой: 59

Парламентът поема контрола над "Брекзит"

автор:Дума

visibility 72

/ брой: 59

Америка прие закон срещу руския газ в ЕС

автор:Дума

visibility 125

/ брой: 59

Заплашиха кметства в германски градове

автор:Дума

visibility 49

/ брой: 59