22 Март 2019петък11:36 ч.

Бойко не е Бойко

/ брой: 240

автор:Ина Михайлова

visibility 3515

Бойко Борисов не е Бойко Борисов. Други са вместо него - неговият пиар, една девойка от Министерския съвет... И още кой знае колко "Бойкоборисовчета". Да не е лъжа? Стана ясно на делото на годината, както го окачествиха бързо-бързо медиите.
За първи път журналист се изправи в съда срещу премиера, за да отстоява името си. И да се противопостави на арогантността, подмяната, безочието и агресивния мачизъм на Борисов. Срещу Елена Йончева шизофренно и абсурдно се подредиха "експерти", натоварени със задачата да докажат, че Борисов не е Борисов. Премиерът не пишел сам във фейсбук профила си, други драскали там вместо него. Леле, голям срам! И това ли не може? Че Доналд лично го прави, а Бойко поверил и туй "ръкоделие" на по-компетентни. И теории развиват - колко и какви фалшиви профили имал премиерът, как разни хора вилнеели от негово име и пускали клипове... Че какъв е този премиер? Как не е удържал тез палячовци, които сриват реномето му? Па и мисли, че с холограми може да метне съдията.
Че кой говори за писания във фейсбук? Що се правят на ударени с мокър парцал? Има ли предизборна проява на Бойко Борисов например в Бургас, на която той изрича, че правителството било принудено да плаща милиони за документалните филми на Йончева? Има. Ама те и това поставят под съмнение. Клипът може да е монтиран, смело изричат защитниците Му. Къде, във фейсбук профила ли? Боже! А в "Ютуб", а в телевизионните репортажи? И там конспирации, и там халюцинации.
Твърде плоско. Номерът Му не върви. Време е за "разузнаваческата" нишка. Натам ще търкалят съдебното дело, за да няма повече мушмороци, които да Го правят за резил. При закрити врати, с "тайни" свидетели и, разбира се, националната сигурност. А Той после ще върти филми във фейсбук и ще налага диктатурата на анцуга. Бойко си е баш Бойко!

"Топлофикация София" пак трупа дългове

автор:Дума

visibility 136

/ брой: 56

"Булгаргаз" ще купува газ извън Русия

автор:Дума

visibility 247

/ брой: 56

Съдбата на пакета "Макрон" остава неясна

автор:Дума

visibility 140

/ брой: 56

Няма да има дълго отлагане на Брекзит

автор:Дума

visibility 62

ЕС готов да отложи Брекзит до 22 май

автор:Дума

visibility 173

"Брекзит" се заплете още повече

автор:Дума

visibility 184

/ брой: 56

ЕНП замрази членството на ФИДЕС

автор:Дума

visibility 175

/ брой: 56

Апартаментът

автор:Павлета Давидова

visibility 570

/ брой: 56

Полюсите на българската фило-фобия

visibility 207

/ брой: 56

В Испания няма давност за фашизма

visibility 238

/ брой: 56

ПРИКАЗНА ЖЕРАВНА

автор:Петра Ташева

visibility 140

/ брой: 56