16 Ноември 2018петък21:09 ч.

"Фотограф на годината" ще спечели 5000 евро

Във второто издание на VIPA всеки от победителите ще има възможността да участва с творбите си в 10 интернационални изложби

/ брой: 240

автор:Дума

visibility 345

Статуетката "Златен Voubs", 5000 евро и званието "Фотограф на годината" ще грабне победителят от Voubs Международни награди за фотография - VIPA`2017. Награден фонд от 23 000 евро ще се разпредели между всички отличници.
Всеки, който вярва във фотографския си талант и иска да се бори за големия приз, може да се включи със снимки в 6 основни категории, всяка от които е разделена на 4 подкатегории: "Хора" ("Деца", "Портрети", "Семейство" и "Начин на живот"), "Реклама" ("Мода и красота", "Храна", "Продукт", "Превозно средство"), "Природа" ("Пейзаж", "Макро", "Под вода", "Дива природа"), "Архитектура" ("Мостове", "Сгради", "Градски пейзажи", "Интериор"), "Репортаж" ("Култура", "Събития", "Новини", "Политика") и "Специална категория" ("Нощ", "Спорт", "Пътуване", "Сватба").
В надпреварата основен акцент ще е поставен върху популяризирането на фотографите и всеки от победителите ще има възможността да участва с творбите си в 10 интернационални изложби.
Крайният срок за участие е 15 февруари 2018 г. Конкурсът е отворен както за професионалисти, така и за любители. Всички регистрирани за участие на конкурсния хъб Voubs ще бъдат оценявани в два периода - вотът от страна на потребителите вече тече и ще приключи на 15 март 2018 г. Следващото гласуване ще бъде направено от професионалното жури между 1 януари и 1 март 2018 г.
Важно качество на VIPA`2017, който се нарежда сред най-големите онлайн конкурси за фотография, е, че всички участници се оценяват според стандартни международни правила при абсолютна прозрачност и с алгоритъма на Voubs.com, който следи резултатите в реално време и не позволява манипулации на вота.
В състава на международното жури влизат 20 професионални фотографи с изключителен опит и признание от Беларус, Португалия, Словакия, Малайзия, Нова Зеландия, Италия, Русия, Румъния, Сърбия, Азербайджан, Бангладеш и България.
Миналогодишният носител на голямата награда "Фотограф на годината" Генчо Петков отново ще вземе участие в конкурса, този път като част от журито. Още трима представители на България влизат в експертната комисия на конкурса - фотографите Руслан Асанов, Красимир Матаров и Ивайло Маджаров, които също са отличени на VIPA`2016.


https://www.voubs.com/vipa/2017

Валери Симеонов подаде оставка

автор:Дума

visibility 29

Нинова: Коалиция с ГЕРБ е изключена

автор:Дума

visibility 70

Съдът пусна Иванчева и Петрова под домашен арест

автор:Дума

visibility 102

Борисов прие поканата на Радев, даде му домашно

автор:Дума

visibility 557

Ще плащаме такса за преминаване по мостове и тунели

автор:Дума

visibility 295

/ брой: 223

ВМЗ ще прави дронове по израелски технологии

автор:Дума

visibility 261

/ брой: 223

БНБ очаква по-нисък растеж

автор:Дума

visibility 107

/ брой: 223

Разходите на домакинствата пак са повече от доходите

автор:Дума

visibility 100

/ брой: 223

Израел отива на предсрочни избори

автор:Дума

visibility 88

Лондон одобри сделката за "Брекзит"

автор:Дума

visibility 151

/ брой: 223

Медиите на Острова скептични за "Брекзит"

автор:Дума

visibility 140

/ брой: 223

Скритният човек от народа

автор:Лозан Такев

visibility 461

/ брой: 223

Борисов, спри да лъжеш!

visibility 928

/ брой: 223

Агресията в училището допълзя от обществото

автор:Денчо Владимиров

visibility 194

/ брой: 223

Датата

автор:Дума

visibility 99

/ брой: 223