19 Ноември 2018понеделник12:25 ч.

Пелето бил натискан

В Левски има адвокати, но не и футболни хора, обяви бившият капитан на "сините", обвинен в приватизирането на "Раковски"

/ брой: 236

автор:Владимир Николов

visibility 399

Бившият капитан и спортен директор на Левски Станислав Ангелов-Пелето очаква политически натиск, за да върне базата на "сините" на стадион "Раковски", която успя да присвои, използвайки неуредения й статут.
"Нали живеем в правова държава? Кой е този политик, който ще ходи да натиска и да прави нещо, което да е против децата? В крайна сметка управляващите са спортни хора. Всеки клуб иска да има потребители в школата, за да се захранва. Ние вместо да правим децата левскари, казваме, че те не са наши. Усещам натиск, естествено, не само в медиите. Всеки, който следи медиите, усеща. Процедира се брутално и грубо, но това ни мотивира. Застанали сме 10 човека и сме мотивирани. Започнахме на сгурията, пролетта или лятото ще се приключи ремонтът", обяви бившият национал.
"Базата си я поддържа МВР - относно курсове, състезания, пожарникарските спортове и т.н. Конфликт чак такъв не виждам, още повече деца дойдоха, сплотихме се, разрастваме се, което е най-интересно. Изгонени сме, натирени сме, обидени сме, аз в частност не съм обиден, просто ми е странно как така един клуб постъпва със свои кадри. В Левски има петима адвокати и още толкова финансисти, а няма футболни хора. Не знам. Кражба не е извършена! Има си закони, спазваме ги. Тази база не е моя, а на МВР. Школата или сдружението се казва "Левски-Раковски", аз не мога да променя еднолично името", оправда се юношата на ЦСКА, който израсна и се наложи в Левски.
 "Дали са изгорени всички мостове? Левски не е на господата, Левски е Отбор на народа. Готов съм на диалог, разбира се. Отговорен съм пред децата и родителите. Откакто съм аз, в тази база се развива някакъв процес, нормално е хората да са зад децата си, не зад мен. Преди мен никой не беше направил нищо за базата. Не съм говорил със Спас Русев. С Даниел Боримиров не сме в много близки отношения. Когато аз бях спортен директор на Левски, се борехме за първото място. Люпко Петрович си тръгна сам, не е имало проблем с никого. Люпко защо не каза: "Или аз, или Станислав". Не съм аз проблемът, но това го знаят всички футболни хора. Ако ме изгонят и смачкат, както чувам, бих заминал за чужбина. Обичам Левски и искам Левски да се развива. Подал съм си ръката отдавна, важно е да се разберем. Нямам проблеми с Левски, а с хората в клуба. Левски трябва да бъде обединен и левскарите да стават все повече и повече. Този клуб е много голям", обясни бившият спортен директор на "сините".

Пожар край Околовръстното в София

автор:Дума

visibility 18

60% от пътната мрежа влиза в тол таксите

автор:Дума

visibility 15

Първан Симеонов: БСП вари ГЕРБ на бавен огън

автор:Дума

visibility 223

България е в топ 5 на страните с най-висока инфлация в ЕС

автор:Дума

visibility 131

/ брой: 224

Пускат в продажба е-винетките от 17 декември

автор:Дума

visibility 113

/ брой: 224

Борисов иска 20% от гръцкия терминал за газ

автор:Дума

visibility 149

/ брой: 224

Въглища и дърва вече с опаковки и етикети

автор:Дума

visibility 190

/ брой: 224

Подготвят среща на върха за Брекзит

автор:Дума

visibility 36

Лавров: Газ през България само с гаранции от ЕС

автор:Дума

visibility 307

/ брой: 224

Шрьодер иска нови съюзници на Берлин

автор:Дума

visibility 207

/ брой: 224

И докога ще продължава това чудо?

автор:Петра Ташева

visibility 215

/ брой: 224

Думи за Велко Вълканов

автор:Методи Георгиев

visibility 248

/ брой: 224

Пациентите мрат, министърът вика: По стандарт е!

автор:Аида Паникян

visibility 721

/ брой: 224

С бюджет 2019 кабинетът нарушава Конституцията

автор:Велиана Христова

visibility 205

/ брой: 224