15 Ноември 2018четвъртък15:41 ч.

Война на стадиона

/ брой: 232

автор:Владимир Николов

visibility 478

Ултрасите на ЦСКА в два поредни дни привлякоха вниманието с хулигански изстъпления. В събота на мача от Югозападната трета лига в Сандански двайсетина бабаити от сектора на домакините замеряха с камъни агитката на ЦСКА 1948, която не им остана длъжна. Оказа се, че нападателите обаче са червени фенове, поддръжници на участващия в Първа лига ЦСКА-София. Вчера ултраси на новосформирания елитен отбор разрушиха оградата на сектора на гости на стадиона на Локомотив в Пловдив и нахлуха на пистата, за да се саморазправят с привърженици на домакините. Заради навлизането им в игралната зона мачът бе спрян, а полицаите с мъка обезвредиха безчинстващите озверели юначаги.
Дали Дисциплинарната комисия към БФС ще се осмели да накаже подобаващо клуба на Гриша Ганчев? При това, след като в последните дни и спортният министър, а преди него и премиерът Бойко Борисов показаха, че ще дадат на сформирания преди година клуб базите на фалиралия ЦСКА. Така де факто той ще бъде обявен за формален наследник на най-титулувания футболен отбор у нас.
Не станаха ли прекалено много бруталните изяви на шайка гамени, които се вживяват в правораздавателни шпиц команди? Да припомним ли безчинствата им и при търга за емблемите и активите на фалиралия ЦСКА?
Но учудваща ли е апатията на властта към действията на запалянковците, щом наскоро дори футболист, избягал от "Българска армия", разкри, че е бил заплашван с физическа разправа от шефовете на отбора, ако не преподпише договора си, отвел го от Литекс на стадиона в Борисовата градина?
Защо всички забравят, че футболът все пак е спорт, а не война? И на стадиона повечето хора, в това число родители с малки деца, отиват да гледат изпълненията с топка на любимците си, а не батални сцени...

Данъкът за "Порше" става 420 лв., за "пернишки" голф скача с 13 лв.

автор:Дума

visibility 265

/ брой: 222

Откриваме нов ГКПП с Румъния

автор:Дума

visibility 143

/ брой: 222

Закриват БДЖ холдинг

автор:Дума

visibility 288

/ брой: 222

Съдът отмени правила на КЕВР

автор:Дума

visibility 137

/ брой: 222

Среща на върха по Брекзит на 25 ноември

автор:Дума

visibility 44

Груевски избягал с български паспорт?

автор:Дума

visibility 53

Брюксел и Лондон се споразумяха по Брекзит

автор:Дума

visibility 187

Италия се опъна на ЕС за бюджета

автор:Дума

visibility 141

/ брой: 222

Девети септември е могъл да се случи още през 1938 г.

автор:Дума

visibility 357

/ брой: 222

Нагоре по стълбата, която води надолу

visibility 244

/ брой: 222

10 години лозанки ветеранки

автор:Лозан Такев

visibility 122

/ брой: 222