24 Март 2019неделя18:36 ч.

Нинова призова Борисов да посочи наркотрафикантите в парламента

/ брой: 224

автор:Ростислава Иванова

visibility 601

БСП настоява Бойко Борисов да се яви на изслушване в парламента, за да даде отговорно и аргументирано обяснение кои народни представители се занимават с наркотрафик и купуване на гласове, особено на затворници. Това заяви Корнелия Нинова по повод неясно твърдение на премиера от неделя, че в парламента продължават да стоят хора, замесени с наркотрафик и купуване на гласове.
"Ако е истина, това е ужасяващо. Хора, които са купували гласове, и то от затворници, не по-малка ужасяваща констатация", коментира Нинова. ДЗатова внасяме подписи с искане за изслушване в залата на НС на премиера Борисов, ако трябва и на закрито заседание. Искаме фактите и истината. Да дойде и да каже поименно кой депутат се занимава с наркотрафик. Ако в България има такива депутати, да спрем с тази манипулация за купуване на гласове", призова лидерът на социалистите.
Нинова бе категорична, че премиерът трябва да дойде и да каже с факти и доказателства кой депутат е купувал гласове. "Искаме истината за наркотрафика и купуването на гласове - поименно и с факти и доказателства. Ако не дойде, ще считаме, че лъже. Ако дойде, да каже поименно и с факти и да носи отговорност за думите си. Трябва да понесе отговорност и в двата случая", отсече Нинова.

Апартаментът

автор:Павлета Давидова

visibility 1474

/ брой: 56

Полюсите на българската фило-фобия

visibility 434

/ брой: 56

В Испания няма давност за фашизма

visibility 470

/ брой: 56