16 Ноември 2018петък21:09 ч.

Цунки мунки...

/ брой: 221

автор:Валентин Георгиев

visibility 1471

И каква стана тя - за какво се мори цял ден слугинажът на ГЕРБ по телевизии, форуми и социални мрежи? За какво Иво Христов прибързано тръгна да се извинява? Сега остана ли у някого и капка съмнение в истинността за "дебилите", след като часове по-късно Борисов потвърди думите му с впечатляващо изказване в Брюксел: "Юнкер все още пази чертежите ми на газовите пътища". Няма що - умните хора вече имат реален газопровод, а "80% дебили" имат чертежи на такъв. "Чертожникът" и неговият ментор дори си направили снимка. А каква Далновидност, Гордост, Красота и Благородство на аристократи струи от нея... И целувки.
Последното посещение при "началниците" обаче поражда не само иронични усмивки. Такава показна надменност без всякаква връзка с реалността отдавна не е била на мода. Сцените на взаимното цунки мунки, обещанията за "добър доклад за корупцията", готовността на Жан-Клод да бъдем приети начаса в Шенген и еврозоната - всичко това прелива от наглост и пълно пренебрежение към истината и към дереджето на българина. Той отдавна се пита не е ли време Европа да му обърне и на него внимание, не само на своята партийно- политическа пионка. Нищо че телевизиите и личните Му вестници се съсипаха да венцеславят "историческото" заседание в Брюксел.
Ходиш там да те потупат по рамото и си вече самодоволен. Навремето и Живков се прегръщаше с Брежнев, но поне "оная" целувка докара на България 2 млрд. преводни рубли. Днешното си е срам и позор, погледнато отвсякъде. Няма и месец, откакто у нас бе на посещение еврокомисарката по правосъдието Вера Юрова, която заяви на Цацаров, че иска да види реална борба и резултати по отношение на корупцията. А извън дипломатичното и дежурно "на прав път сте", не пропусна да каже, че мониторингът над страната ни остава, неясно докога. Впрочем не е нужно да ни го казват отвън - примерите за вихрещата се корупция у нас под управлението на ГЕРБ са повсеместни в последно време, та битката с нея изглежда обречена.
А в това време един друг нереализирал се в политиката "колос" - Плевнелиев, вече бил в управата на автомобилен клъстер, от което пък се правят внушения, че едва ли не България започва да произвежда БМВ-та и "Фолксвагени", а не само платки за коли... Създал съм 75 000 работни места, отворил съм 135 предприятия у нас за 5 години в цели три сектора, хвали се сам той пред един обслужващ властта вестник! Моля? Някъде да сте чували или чели подобна статистика? А да забелязвате навалица от инвеститори на опашка да дойдат у нас? Може би работниците в тях ще бачкат за африкански заплати при европейски цени на живот. Ами къде са специалистите - няма ги вече, отдавна напуснаха... Впрочем ето още една причина човек да не си купува "европейски" автомобил, както се шегуват някои в мрежата - 80% е рискът в него да има българска част.
След всичко това, което ни се стоварва ежедневно, кажете, че не живеем в истинска Дебилиада. Както рече и Цветанов вчера, при тези "много високи оценки за България, за правителството и премиера Борисов (от Жан-Клод Юнкер - б.р.), означава, че няма как да има политическа сила, която да поиска вот на недоверие." Ето я и най-голямата подигравка с българския народ. А после Иво Христов ни бил виновен!
    
 

Валери Симеонов подаде оставка

автор:Дума

visibility 29

Нинова: Коалиция с ГЕРБ е изключена

автор:Дума

visibility 70

Съдът пусна Иванчева и Петрова под домашен арест

автор:Дума

visibility 102

Борисов прие поканата на Радев, даде му домашно

автор:Дума

visibility 557

Ще плащаме такса за преминаване по мостове и тунели

автор:Дума

visibility 295

/ брой: 223

ВМЗ ще прави дронове по израелски технологии

автор:Дума

visibility 261

/ брой: 223

БНБ очаква по-нисък растеж

автор:Дума

visibility 107

/ брой: 223

Разходите на домакинствата пак са повече от доходите

автор:Дума

visibility 100

/ брой: 223

Израел отива на предсрочни избори

автор:Дума

visibility 88

Лондон одобри сделката за "Брекзит"

автор:Дума

visibility 151

/ брой: 223

Медиите на Острова скептични за "Брекзит"

автор:Дума

visibility 140

/ брой: 223

Скритният човек от народа

автор:Лозан Такев

visibility 461

/ брой: 223

Борисов, спри да лъжеш!

visibility 928

/ брой: 223

Агресията в училището допълзя от обществото

автор:Денчо Владимиров

visibility 194

/ брой: 223

Датата

автор:Дума

visibility 99

/ брой: 223