23 Март 2019събота07:41 ч.

Контрол му е майката

/ брой: 200

автор:Ина Михайлова

visibility 2874

Малии - Страх!, голям при това, тресе Майката, че и Бащата на нацията. ГЕРБ официално признаха чрез Цецка Цачева, че се страхуват да ги разследва за корупция Орган, който не е контролиран от тях. Ако президентът назначавал председателя на Органа, при служебно правителство можел да го използва тенденциозно. Както и всички служебни министри - да допълним Цачевата логика. И пак от Це.Ца. - Органът трябвало да се назначава от НС, но да е равноотдалечен от всички власти, най-вече от изпълнителната. Таквиз абсурди в едно изречение рядко се срещат. Тя и жабата е и умна, и красива, ама - разкрачена.
Ако председателят на Органа обаче се избира от мнозинството в парламента (ГЕРБ), което излъчва и изпълнителната власт (ГЕРБ), че и съдебната (ГЕРБ), опасност няма. Тоз Орган как ще разследва майката, бащата, братковците, кумовете и сватовете? Ни-как! Ама, кажете си, не боли! Страх ви е, че като не контролирате кой ще ви разследва, ще лъснат задните ви части.
Сега вече си обясняваме защо или бойкотирате, или крякате за борбата с корупцията? Не искате да я борите таз корупция, не искате. А да я държите под контрол. Че ви е страх и да си признаете, а пускате жена да ви бере срама. Мачовци...

Сблъсъците в Сирия продължават

автор:Дума

visibility 14

Апартаментът

автор:Павлета Давидова

visibility 913

/ брой: 56

Полюсите на българската фило-фобия

visibility 305

/ брой: 56

В Испания няма давност за фашизма

visibility 337

/ брой: 56

ПРИКАЗНА ЖЕРАВНА

автор:Петра Ташева

visibility 176

/ брой: 56