19 Ноември 2018понеделник08:09 ч.

Акцент

Истинската заплаха...

/ брой: 185

автор:Лозан Такев

visibility 319

Ако човек следи работата на Народното събрание, ако слуша често едни и същи коментатори по въпроса за националната заплаха, сам ще си направи извода коя е наистина заплахата за националната ни сигурност...
Органите на сигурността в България протестират, пожарникарите по нашите географски ширини са или без облекло или с облекла на втора употреба, обсъждат се нови десетократни такси за смет, нови цени за потреблението на българина, а за изцелението хората повече разчитат на Кръстова гора, отколкото на здравеопазването. Вече вместо букети за началото на учебната година се предлагат пари в пликчета за болните деца, защото в държавата пари вече нямало. Има пари само за високите хонорари в телевизионните реалити - по  сто и двеста хиляди на калпак за "безумните" звезди в шоубизнеса и опростачването на нацията.
И хоп - топновината - Русия е заплаха за националната сигурност в Европа и най-вече у нас!? Да се спрат веднага всички руски проекти, да се зачеркне миналото с лека ръка примерно в годината на юбилейна годишнина от Освобождението на България. Откъде накъде в годината на европредседателството у нас ще идва Владимир Путин!?
А какво друго освен истинска заплаха за националната сигурност е появата на пишман политици и пишман телевизионни лица като Методи Андреев, Антон Тодоров, Тома Биков, Десислава Атанасова, Илиян Василев, Иво Инджев и останалите постоянни коментатори по всички теми, особено за националната ни сигурност?
Какво друго са проблемите със суджука, с НДК, с общинските съветници и местни олигарси от ГЕРБ, със законното и незаконното притежаване на оръжие, с отвличанията и подкупите, с ало измамниците?
Вече почти десетилетие ще стане, в което Борисов все се завръща в меки и твърди корици, да сее бисери, да го галят папи по главата, да му изричат "конгратюлейшън", а той да ни казва, че сме прости и затова го избираме. Прав е човекът! Прав е и за лошия материал, и затова, че сме прости и си го избираме лесно... И всичко това е явната заплаха за националната ни сигурност. Истинската заплаха се оказват наистина  управлението, правителството, крехкото мнозинство, а с него и още по крехката опозиция... Вече и протест е трудно да се организира. Защото, видно е, националната сигурност е в опасност...
 

Утре става ясна съдбата на коалицията

автор:Дума

visibility 109

/ брой: 224

Предстоящо

автор:Дума

visibility 55

/ брой: 224

2000 униформени бяха на пост

автор:Дума

visibility 51

/ брой: 224

За Цветанов оставката на Симеонов заздравявала властта

автор:Дума

visibility 52

/ брой: 224

България е в топ 5 на страните с най-висока инфлация в ЕС

автор:Дума

visibility 52

/ брой: 224

Пускат в продажба е-винетките от 17 декември

автор:Дума

visibility 43

/ брой: 224

Борисов иска 20% от гръцкия терминал за газ

автор:Дума

visibility 58

/ брой: 224

Въглища и дърва вече с опаковки и етикети

автор:Дума

visibility 42

/ брой: 224

Лавров: Газ през България само с гаранции от ЕС

автор:Дума

visibility 90

/ брой: 224

Шрьодер иска нови съюзници на Берлин

автор:Дума

visibility 70

/ брой: 224

Кратки новини

автор:Дума

visibility 49

/ брой: 224

Чехите протестират срещу премиера Бабиш

автор:Дума

visibility 43

/ брой: 224

И докога ще продължава това чудо?

автор:Петра Ташева

visibility 62

/ брой: 224

Думи за Велко Вълканов

автор:Методи Георгиев

visibility 95

/ брой: 224

Пациентите мрат, министърът вика: По стандарт е!

автор:Аида Паникян

visibility 134

/ брой: 224

С бюджет 2019 кабинетът нарушава Конституцията

автор:Велиана Христова

visibility 63

/ брой: 224