26 Март 2019вторник23:20 ч.

Акцент

Истинската заплаха...

/ брой: 185

автор:Лозан Такев

visibility 464

Ако човек следи работата на Народното събрание, ако слуша често едни и същи коментатори по въпроса за националната заплаха, сам ще си направи извода коя е наистина заплахата за националната ни сигурност...
Органите на сигурността в България протестират, пожарникарите по нашите географски ширини са или без облекло или с облекла на втора употреба, обсъждат се нови десетократни такси за смет, нови цени за потреблението на българина, а за изцелението хората повече разчитат на Кръстова гора, отколкото на здравеопазването. Вече вместо букети за началото на учебната година се предлагат пари в пликчета за болните деца, защото в държавата пари вече нямало. Има пари само за високите хонорари в телевизионните реалити - по  сто и двеста хиляди на калпак за "безумните" звезди в шоубизнеса и опростачването на нацията.
И хоп - топновината - Русия е заплаха за националната сигурност в Европа и най-вече у нас!? Да се спрат веднага всички руски проекти, да се зачеркне миналото с лека ръка примерно в годината на юбилейна годишнина от Освобождението на България. Откъде накъде в годината на европредседателството у нас ще идва Владимир Путин!?
А какво друго освен истинска заплаха за националната сигурност е появата на пишман политици и пишман телевизионни лица като Методи Андреев, Антон Тодоров, Тома Биков, Десислава Атанасова, Илиян Василев, Иво Инджев и останалите постоянни коментатори по всички теми, особено за националната ни сигурност?
Какво друго са проблемите със суджука, с НДК, с общинските съветници и местни олигарси от ГЕРБ, със законното и незаконното притежаване на оръжие, с отвличанията и подкупите, с ало измамниците?
Вече почти десетилетие ще стане, в което Борисов все се завръща в меки и твърди корици, да сее бисери, да го галят папи по главата, да му изричат "конгратюлейшън", а той да ни казва, че сме прости и затова го избираме. Прав е човекът! Прав е и за лошия материал, и затова, че сме прости и си го избираме лесно... И всичко това е явната заплаха за националната ни сигурност. Истинската заплаха се оказват наистина  управлението, правителството, крехкото мнозинство, а с него и още по крехката опозиция... Вече и протест е трудно да се организира. Защото, видно е, националната сигурност е в опасност...
 

Предизборно разсрочват 45 милиона лева дългове

автор:Дума

visibility 106

/ брой: 59

ГЕРБ превзе тотално Комисията за финансов надзор

автор:Дума

visibility 103

/ брой: 59

Борчлии теглят нови кредити, за да покрият старите

автор:Дума

visibility 42

/ брой: 59

АПИ обяви търг за строителен надзор за 134 км от "Хемус"

автор:Дума

visibility 62

/ брой: 59

Планета за еднократна употреба

visibility 54

/ брой: 59

Парламентът поема контрола над "Брекзит"

автор:Дума

visibility 76

/ брой: 59

Америка прие закон срещу руския газ в ЕС

автор:Дума

visibility 132

/ брой: 59

Заплашиха кметства в германски градове

автор:Дума

visibility 49

/ брой: 59