20 Ноември 2018вторник20:48 ч.

Лечков чака 420 000 лева от ЦСКА до утре

"Червените" заплашени да останат без лиценз

/ брой: 73

автор:Мариан Владимиров

visibility 484

"ЦСКА ни дължат още 420 000 лева от трансферите на 4-имата наши футболисти през 2009 г. и ако не ни ги преведат в указания срок - 31 март, ще имат проблеми с лиценза за пореден път", закани се кметът на Сливен и първи вицепрезидент на БФС Йордан Лечков. "Няма да има никакви компромиси с ново удължаване на срока. С тези пари пък ние ще се изчистим пред Литекс и Черноморец, на които дължим малки суми", допълни Лечков и поясни, че въпреки задълженията на "червените" е пуснал при тях и защитникът Петър Стоянов, защото не иска да спира развитието му.
"Имаме млад отбор, налагаме млади момчета, така че може да изненадаме ЦСКА в следващия кръг. Преди това обаче "армейците" трябва да си платят до 31 март, защото оттам по веригата и ние имаме малки задължения към Черноморец, към Литекс и към нашите играчи. Аз винаги съм "за" развитието на нашите млади таланти - било то в ЦСКА, или в Левски, а оттам в чужбина. Само това е пътят. Примерът с Ивелин Попов е показателен - колко много се е развил за последната година. Колкото до Сливен, ако продължаваме да играем така добре, мисля, че ще успеем да се спасим от изпадане. Ние не влизаме в никакви договорки, но въпреки това ще се спасим. Преди 40-50 дни ги събрахме тези малки момчета, сега ако успеят и да се спасят, би било хубаво. Сливен заслужава да има отбор в "А" група. Имаме най-добрата база в цялата страна и всеки ден я надграждаме", допълни Лечков.
Като вицепрезидент на БФС той коментира и представянето на националния отбор: "Преди години бях голям критик, но сега си мисля, че това е пътят, по който трябва да се развива националният тим. Ще повторя - трябва да пращаме талантите в чужбина, за да се развиват правилно. Лотар Матеус е човекът, който трябва да извърши промяната. Тя вече започна, надявам се вече се забелязва. Дали сме му пълна власт. Не бива да се спекулира с темата за Евро 2020. Трябва да бъдем реалисти. Мисля, че целите ни трябва да са други, но това е лично мое мнение. Не искам да коментирам повече темата "Каварна и Цонко Цонев", защото той дава пари за футбола, така и трябва да бъде. Трябва всички да бъдем далеч по-конструктивни. Не трябва ежедневно да четем заглавия като "Съдията закла някой си отбор", сякаш е някаква кървава сцена, а не футбол", завърши кметът на Сливен. 

Над 2 г. се бави ремонтът на мотрисите "Сименс"

автор:Дума

visibility 13

/ брой: 226

Птичият грип погуби над 1 милион пернати у нас

автор:Дума

visibility 15

/ брой: 226

Забраняват пластмасата в ски зоната в Банско

автор:Дума

visibility 12

/ брой: 226

Прогнозират 5% ръст на туристите през зимата

автор:Дума

visibility 11

/ брой: 226

В Румъния уволниха шестима министри

автор:Дума

visibility 17

/ брой: 226

65% от гърците против договора със Скопие

автор:Дума

visibility 18

/ брой: 226

Груевски получи убежище от Унгария

автор:Дума

visibility 13

/ брой: 226

Евросъюзът държи на договора за ракетите

автор:Дума

visibility 24

/ брой: 226

Да подадем ръка на сънародниците ни зад граница

visibility 18

/ брой: 226

Искам съд за виновните!

visibility 22

/ брой: 226