15 Декември 2018събота21:43 ч.

Люпко очаква Гонзо да остане

/ брой: 127

автор:Мариан Владимиров

visibility 433

Старши треньорът на Левски Люпко Петрович се прибра от Сърбия и веднага пристигна в офиса на клуба. „Остава и Дафо шофьорът да подаде оставка. Шегувам се. Аз дойдох в Левски с голямо желание и любов. Треньор съм и мога да мисля само как да работим по-добре. Работим по селекцията, за да имаме добър отбор. Искам да побеждаваме в първенството, да се представим добре в европейските турнири и да спечелим купата или титлата. Феновете на Левски дълги години нямат поводи за радост. Аз още не мога да повярвам, че Гонзо ще си отиде, смятам, че ще се върне. Разговарях с него. Казах му, че знам какъв е храбър, но е „кукувица“, ако си тръгне. Малко го провокирах, но на него му е най-тежко. Може да му върнат оставката, а може и да не му я върнат. Той твърди, че няма как да остане. Левски е и неговата любов. Той харесва своята работа. Преживя моментите, в които нямаше никакви пари в клуба. И сега няма много, но има колкото трябва. Аз искам той да остане, но ако това е неговото окончателно решение, не мога да направя нищо. Говорих и с Иво Тонев, който е много коректен. Каза ми да работя спокойно. "Обаждай се за каквото имаш нужда, няма да има проблеми със селекцията", увери ме той. Не знам дали ще бъде председател, но той е собственик“, обясни носителят на КЕШ с Цървена звезда през 1991 г.
Той призна още, че иска да бъдат привлечени трима класни играчи вместо двойно повече второразредни.
„Ние двамата с Гонзо направихме списък какво ни трябва в отбора, защо ни трябва. По принцип ни трябва по малко във всички звена, но не искам да говоря конкретно. Бавим се, а и е трудно да се намери добър футболист, но работим по този въпрос. Разчитам на перуанеца, който трябва да е класен футболист. Разчитам на още двама, но класни. Може все пак да вземем още 2-3 попълнения освен тези, защото ще имаме много мачове“, коментира Люпко Петрович. "Трябва да работим по цял ден, за да направим силен отбор. Трябва всички да бъдем заедно като един. Сега не сме, а така стават малките и големите проблеми. Левски е най-големият отбор в България, така както е Звезда в Сърбия. Левски може да преодолее всичко и да стане това, което трябва да бъде“, обяви 69-годишният специалист.
"След всеки УС има някакви дрязги, конфликти, не ми е било самоцел да работя в Левски, хората, които са работили с мен, знаят как работя. Има хора, които се опитват да ме уязвят, няма единство в ръководството и феновете. Аз назад не се връщам. Няма да работя повече в Левски, има много негативни емоции в последните 2 години. В последния момент взехме лиценз, трябваше около 160 човека да получават пари преди взимането на лиценза, нямахме пари за бюджет, за да осигурим футболисти", обяви пък Георги Иванов-Гонзо пред клубната телевизия.

Стотици почетоха паметта на шестте ястребинчета

автор:Дума

visibility 30

Президентът даде Бюджет 2019 на Конституционния съд

автор:Дума

visibility 546

ВСС даде Лозан Панов на Инспектората

автор:Дума

visibility 346

"Малки призми" сменят "рибните перки" по "Графа"

автор:Дума

visibility 348

Швеция свали цената за Грипените

автор:Дума

visibility 210

Месото и хлябът поскъпват след Нова година

автор:Дума

visibility 390

/ брой: 243

Кутия цигари поглъща 17% от дневния доход на българина

автор:Дума

visibility 301

/ брой: 243

16 000 "жълти жилетки" отново заляха улиците на Франция

автор:Дума

visibility 2

Франция очаква нови погроми на "жълтите жилетки"

автор:Дума

visibility 122

Косово ще прави армия

автор:Дума

visibility 273

ЕС удължи санкциите срещу Русия

автор:Дума

visibility 274

Косово се разпада на две?

автор:Дума

visibility 267

Гафа за "Графа" и покрусеният Крусев

автор:Деси Велева

visibility 638

/ брой: 243

Независимият зависим

автор:Евгени Гаврилов

visibility 438

/ брой: 243

Да почетем ястребинчетата заедно!

автор:Дума

visibility 507

/ брой: 243