16 Януари 2019сряда17:37 ч.

ДСХ подкрепя програмата на ПЕС за младежта

/ брой: 95

автор:Мария Нинова

visibility 721

Партия "Движение за социален хуманизъм" (ДСХ) ще подкрепи програмата на ПЕС за младежта и ще участва активно в борбата за защита на интересите на европейските граждани против ТПТИ. Това обяви председателят й Александър Радославов пред делегатите на конгреса на партията. Ще продължим да искаме възстановяването на взаимноизгодните отношения между ЕС и Русия и отмяна на двустранните санкции, обяви той. В декларация, приета на форума, се посочва, че хаосът в държавата поражда неизбежна криза в обществото, а политическата класа страда хронично от дефицит на социална и политическа култура, необходими за дейността и преките й задължения. Народът се нуждае от активни политически действия, отнасящи се до фундаменталните устои на държавата, за да не остане България само географско понятие, категоричен бе Радославов.
От БСП държим левицата в България да бъде обединена. Това заяви председателят на БСП Михаил Миков в изказването си пред конгреса. Държим на разбирането, че само десницата и едрият капитал, който застава зад такива проекти като ГЕРБ, имат интерес левицата да бъде раздробена, коментира Миков. По думите му хубавото в последно време е, че "в България не се роди нов претендент за политическо представителство в левицата".
От ДСХ призоваха да се съхранят българските традиции, дух и култура, които са ни запазили във вековете, "защото те са нашият национален капитал".

ДСХ призова партньорите си от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ заедно да изградят общество на социалния хуманизъм
снимка Благосвета Цветкова

Тереза Мей под обстрел от чужди и свои

автор:Дума

visibility 31

Памук поникна на Луната

автор:Дума

visibility 182

Крах за Мей, неизвестност за Лондон

автор:Дума

visibility 192

КАК КОПРИВЩИЦА СТАНА ГРАД-МУЗЕЙ

автор:Петра Ташева

visibility 218

/ брой: 10

Има ли шанс да излезем от батака в земеделието

автор:Въто Христов

visibility 305

/ брой: 10

Софийската централна баня заСПА в музея

автор:Деси Велева

visibility 157

/ брой: 10