08 Август 2020събота21:42 ч.

Ако щете - вярвайте

2013-а - хармония, красота, щастие, но и тревога

През годината кризата ще продължи, предсказва ясновидката Вили Здравкова, и точно затова всеки ще трябва да мисли не само за себе си, а и за Майка България

/ брой: 300

visibility 809

Вили Здравкова е ясновидка и феномен, член-кореспондент на Международната академия по информатизация (МАИ) към ООН. Тя е носителка на "Златната статуетка" на Българската национална асоциация "Феномени". Владее ясновидство и нумерология. Изчиства негативни енергии чрез древнотракийския метод на восъколеенето, подобрява здравословното състояние. Не прави магии. Енергийна стена я разделя от недоброжелателите. Не търси реклама, а предпочита хората един от друг да научават за нея и да искат съветите й. Смята, че в зодиите има нещо вярно, но всеки човек е индивид със своя карма.

През 2013 г. световната криза ще продължи. Ще се увеличава броят на бедните и безработните. Успоредно с това политиците ще се стремят да вземат справедливи решения и ще предприемат мъдри действия, а интелектуалците ще имат успех. Ще възникнат локални военни конфликти, светът ще пострада от природни бедствия. Бедствията не са наказание за хората, те са резултат от физичните закони.
В България всеобщото внимание ще бъде фокусирано върху потребностите на държавата. Много хора ще имат проблеми от битов характер. За тези, които се надяват бързо да забогатеят, надеждата бързо ще се изпари. Нищо добро не очаква бедните и безработните. Предстоят кадрови размествания и съкращения. При много от политиците ще се засилят авторитарността и стремежът към властта. Възход и падение в правителствените върхове. Ще възникнат противоречия между министри и народни представители. Ще се дестабилизира обстановката в държавата.
Някои политици планират некоректна победа на изборите. Партиите ще се активизират, ще има много митинги. Всеки ще мисли само за себе си, а не за Майка България. Единственото добро, което би могло да се случи, е всички да се обединят в името на родината. Хората на важни ръководни постове ще трябва да работят по нов начин. Ако не направят това, работата на всяка фирма и на цялата държава е обречена на провал. С една дума: която и партия да дойде на власт, на нашите политици ще им бъде много трудно да се справят с обстановката, защото тя създава ограничения, големи ограничения за малка държава като нашата.
На референдума няма да гласуват много хора и това няма да го легитимира. От хората, които биха участвали в референдума, 60% ще гласуват "за"  развитието на ядрената енергетика, а 40% - "против". Увеличават се привържениците на ядрената енергетика, но като цяло българите са слабо информирани по темата.


Нумерология

2+0+1+3=6


В нумерологията числото 6 означава: хармония в дома; отговорност; равновесие; красота; щастие; семейство; любов и брак.
Негативно: тревога; заядливост; нежелание за работа.


Овен (21 март - 20 април)
Вие сте професионалисти. Ще се справите с всичко и 2013 г. ще бъде трамплин за служебното ви положение в дългосрочен план. Родени сте за водачи. Но ще започвате нещата, а други ще ги довършват, защото се отегчавате и постоянно търсите нови и нови предизвикателства. Атмосферата в семейството ще бъде много добра. Ще се радвате на спокойствие и щастие, а някои от вас - на пълна хармония. Любовта е около вас.
Пазете се от нервен срив - повече разходки на чист въздух и повече сън.

Телец (21 април - 20 май)
Ще повишите материалното си благосъстояние. Ако искате нещо, ще трябва да положите усилия, за да го получите. Няма да се издигнете в работата и няма да я смените. В дома искате спокойствие. Вашите близки ще ви разберат и няма да ви занимават с дреболии. Любовта ви ще бъде много силна, но всичко ще се случва бавно и постепенно, без бурни емоции и обяснения. Вие ще бъдете просто щастливи.
Телците трябва да пазят белите дробове и ендокринната система. Предразположени са към напълняване. Препоръчвам диети, билки и повече почивка.

Близнаци (21 май - 20 юни)
Ще се чувствате уморени, но трябва да продължите с работата си. Ще се справите сами и няма да искате да делите славата с други. Ще бъдете озарени от една прекрасна любов. Ще имате подкрепата на вашия партньор. Тези чувства ще ви накарат да задълбочите отношенията си и заедно ще направите следващата стъпка.
Близнаците са предразположени към депресия, не се преуморявайте. Внимавайте при работа с остри предмети и машини.

Рак (21 юни - 21 юли)
През 2013 г. трябва да мислите преди всичко за другите, а не за себе си. Добре е да работите в екип, не самостоятелно, но отстоявайте своето. Най-близките ви ще се възползват от вашата всеотдайност и ще ви прехвърлят всичките си задължения. Пазете се от измами с пари. Помогнете със съвети, но не и с готови пари. Любовта ви ще бъде силна и романтична.
Мъжете раци ще имат проблеми със стомаха, а жените - с млечните жлези. Пазете се от слънцето.
 
Лъв (22 юли - 22 август)
Всичко ще бъде спокойно, сигурно и стабилно. Не се претоварвайте в работата. Дава ви се възможност да се отпуснете и повече да почивате. В дома ви ще цари пълно спокойствие. Никой няма да ви ангажира. Доброто настроение ще повиши жизнения ви тонус. Ще пътувате много и ще се забавлявате. В любовта ще има пълен синхрон и истинско приятелство.
Ще бъдете здрави и енергични през цялата година. Има риск от дребни травми.

Дева (23 август - 23 септември)
Няма да има изненади през тази година. Всичко ще бъде строго по план. Ще работите в много спокойна и добра обстановка. Ще се радвате на добро финансово положение. Вкъщи всичко ще бъде спокойно. Ще срещнете любовта, която ще даде стабилна основа за една дълга връзка.
Пазете червата и краката. Не бъдете песимисти и не философствайте излишно. Запомнете, че здравето ви зависи от душевното ви състояние.
 
Везни (24 септември - 22 октомври)
Ще работите с лекота и ще задържите постигнатото ниво. Ще се докажете като професионалисти. Тези, които търсят работа, ще намерят точно това, което търсят. В семейството няма да има напрежение, отношенията ще са прекрасни и ще цари разбирателство. Всички положителни емоции ще са свързани със семейството. Любимият човек ще бъде винаги до вас.
Пазете се от простуди. Бъбреците и пикочните пътища могат да пострадат. Хранете се умерено и пийте повече вода. Изглеждате млади и ще живеете до дълбока старост.
 
Скорпион (23 октомври - 22 ноември)
Тази година ще имате много ангажименти. Ще работите с радост, всеки ще иска съвет от вас и ще ви моли за услуга. Трябва всеки път да сте на висота. Очакват ви големи успехи и признание. Любовта е вашата стихия. С половинката си ще прекарате много дни в усамотение. Необвързаните ще бъдат изкушени и е възможно да имат няколко краткотрайни връзки.
Пазете половата си система и горните дихателни пътища. Погрижете се за имунната система, за да имате сили и енергия за напрежението в живота.
 
Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Бавно и неотклонно вървите напред. Постигате победи на всички фронтове. Работите с лекота и харесвате всичко около себе си. Ще приключите успешно много започнати проекти. Семейство ще ви подкрепя и това ви дава спокойствие. До себе си имате верния човек, на когото винаги може да разчитате.
Пазете се от кожни заболявания. Важна за вас е и кръвоносната система.

Козирог (22 декември - 21 януари)
През годината ще бъдете затрупани с работа, но ще се справите с всяко начинание. Ще имате бързи резултати. Избирайте печеливши проекти и не се заемайте с предварително обречени неща. Вашите близки ще останат на заден план. Любовта - също. Внимавайте, защото може да изпуснете голямата любов.
Тази година ще бъдете меланхолични и с понижен жизнен тонус. Въпреки болестите, ще живеете дълго. Спазвайте стриктно указанията на лекарите.

Водолей (22 януари - 19 февруари)
Ще имате много възможности за изява, много шансове за реализация и ще разкриете своите способности. Възможно е да ви предложат повишение. Това ще бъде отплата и награда за труда ви. В дома ви ще срещнете подкрепа и разбиране. Ще имате приятни поводи за празнуване. Ще бъдете щастливи с човека до вас.
Внимавайте с вегетативната система. Пазете се от разширени вени, повече разходки и движение. Поддържайте се жизнени и енергични.

Риби (20 февруари - 20 март)
Ще бъдете дръзки и смели. Правете планове. Реализацията им зависи от вас. Ще се захванете с нови дейности. Работата ви ще върви леко и без напрежение. Демонстрирайте по-голямо самочувствие. Ще бъдете доволни от това, което вършите. Успехите ви ще имат влияние в дългосрочен план. Ще имате нови приятели, но не им се доверявайте веднага. Възможно е да смените местоживеенето си. В любовта ви ще има ново начало - нова връзка, изпълнена със синхрон и разбирателство.
Черният ви дроб е много чувствителен. Пазете също стъпалата на краката и пръстите на ръцете. Нервното напрежение не ви понася.

60% спад на чуждите туристи у нас

автор:Дума

visibility 321

/ брой: 150

Искат сервитьорите да са без маски на открито

автор:Дума

visibility 224

/ брой: 150

Банките очакват забавяне на кредитната активност

автор:Дума

visibility 215

/ брой: 150

Самолет сe разцепи на две при кацане в Индия

автор:Дума

visibility 334

В Русия патентоваха препарат срещу COVID-19

автор:Дума

visibility 436

В САЩ критикуват Белия дом заради Китай

автор:Дума

visibility 368

/ брой: 150

Врътки срещу гражданското общество

автор:Славчо Кънчев

visibility 620

/ брой: 150

Конференцията на крадците

автор:Христо Георгиев

visibility 1110

/ брой: 149

Вдъхновителят на българската идея

автор:Дума

visibility 441

/ брой: 149

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ